<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bodrum - Milas - Söke Yolunda Ayrı Bir Seçenek </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="emrylmz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
emrylmz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
teşekkür ederim cavid bey. ama size bundan sonraki mesajlarımda abi diye hitap etsem umarım beni mazur görürsünüz.<br />
ben yeniyim evet, gezmeyide çok severim iyide gezerim.<br />
yol harikaları adında bir başlığım var orayada bakarsınız beklerim.<br />
sevgiler...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
"Amca, dayı" demeyin de... "Yol harikaları" adlı başlığa, hemen baktım ve konuyu çok "harika" buldum. İyi geziler dilerim.<br />
<br />
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ayşenalev" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ayşenalev' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba arkadaşlar .Bodrumu geçereken şöyle bir uğratmıştı eşim ,hoşuma gitmemişti ,turizmnedeniylemi bilemem ,ama şimdi öyle izlerken anıları okurken iyi bir gezmem izlemem gerektiğine inandım sayenizde bol geziler ve paylaşımlar . Eldeki imkanlarımıza göre gezip görebildiğimiz yerleri buralardan daha teferruatlı izliyorum sağolun, varolun arkadaşlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ayşen Hanım,<br />
<br />
Bu biraz da beklentilere, konuya hangi gözle ve nasıl bakıldığına da bağlı. Ben burada zamanı daha çok olanlarla, Bodrum-Milas-Söke yolunu sık kullananlara, hiç olmazsa "bir kerelik bir seçenek" olabilmesi için yazdım. Yararı olduğunu/olacağını sizin yazınızdan anladım; hoşuma gitti.<br />
<br />
İyi geziler.<br />
Cavid Sezen</div>