Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,437
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

Biz Ankara'da beyaz kışı yaşarken (şükürler olsun hiç şikayet etmiyorum ) Birden Abi senden gelen bahar tadında fotoğraflar çok güzel oldu, tşkler

Etiketler

Birden abi fotoğrafların hepsi birbirinden güzel. Arada Muğla konusuna da fotoğraf gönderiver yahu

http://www.gezenbilir.com/index.php/board,144.0.html

Vallahi arkadaşlar burada hapis oldum şaka bir yana..Bir yere çıkamıyorum sezona oteli yetiştirmemiz lazım 3 ay vaktimiz kaldı..Bir boşluk bulsam biraz dolaşıp resim çekecegim.Milasta çok güzel eski evler gördüm mesela...Ama dedigim gibi şu an yarı açık cezaevi gibi..Bırakıp biryere gidemiyoruz..havada erken kararıyor akşamları kuzine başında oturuyoruz ..Sabahlarıda denizi seyrediyoruz.. ;D

Nadir abi sorma valla..çok duygulu ,kuzine başında mefaret hanımın öyküsünü dinlemesi...

Geri kalan zamanlarda yiyecek temini ile geçiyor..muzdu fönix hurmasıydı..ne denk gelirse işte..malum sıcak memleket

ohhhh kebappp valla ne güzel yenir onlar be yaaaa

wah wah wah abiçim çok üzüldüm haline içler acısı abi yapacak bişey varmı varsa yardımcı olalım
sana birkaç galon rakı yollayım derdinden içersin

Birden bey, iyi misiniz? bir anda sesiniz soluğunuz kesildi??!!

Evet Birden Abi nerelerdesin ? Bir anda kayboldun , bir selam gönder foruma

drares' Alıntı:
Birden bey, iyi misiniz? bir anda sesiniz soluğunuz kesildi??!!

ceranus' Alıntı:
Evet Birden Abi nerelerdesin ? Bir anda kayboldun , bir selam gönder foruma

Saolun arkadaşlar iyiyim ama kafayı yemek üzereyim..Sezona 3 ay kaldı ve daha ortada biten bir iş yok...Yogunluktan ötürü biraz uzak kaldım..

endüstri' Alıntı:
1 den bey çok özledik valla ....bilgisayar okadar uzak mı

Sevgili Fahri gün içinde nefes alacak fırsat yok. .Akşam ofis ile yattıgım yer arasıda bayagı bir mesafe. .Bide gezenbilir forumu tiryakilik yapıyor biliyorsun insanın aklı devamlı burada kalıyor konuları takip edeyim derken ...velhasıl işlerimizi planlayıp organize ettik..Bundan sonra yürütme aşamasında biraz daha rahat oluruz herhalde. .

Birden abi hoşgeldin...Abi özletme kendini...Bizleri bu köşeye alıştırdın, bari arada bir iki msj at, bir kaç fotoğraf gönder

Bu arada resimlerede kaldıgımız yerden devam edelim

Güvercinlikte pazar yeri