Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,335
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

Biz Ankara'da beyaz kışı yaşarken (şükürler olsun hiç şikayet etmiyorum ;) ) Birden Abi senden gelen bahar tadında fotoğraflar çok güzel oldu, tşkler :D

Etiketler

Vallahi arkadaşlar burada hapis oldum şaka bir yana..Bir yere çıkamıyorum sezona oteli yetiştirmemiz lazım 3 ay vaktimiz kaldı..Bir boşluk bulsam biraz dolaşıp resim çekecegim.Milasta çok güzel eski evler gördüm mesela...Ama dedigim gibi şu an yarı açık cezaevi gibi..Bırakıp biryere gidemiyoruz..havada erken kararıyor akşamları kuzine başında oturuyoruz :D :D..Sabahlarıda denizi seyrediyoruz.. ;D

DSC02006.jpg

DSC02035.jpg

Geri kalan zamanlarda yiyecek temini ile geçiyor..muzdu fönix hurmasıydı..ne denk gelirse işte..malum sıcak memleket

DSC02036.jpg

DSC02039.jpg

wah wah wah abiçim çok üzüldüm haline içler acısı abi yapacak bişey varmı varsa yardımcı olalım
sana birkaç galon rakı yollayım derdinden içersin :smiley: :smiley:

Evet Birden Abi nerelerdesin ? Bir anda kayboldun , bir selam gönder foruma ;)

drares' Alıntı:
Birden bey, iyi misiniz? bir anda sesiniz soluğunuz kesildi??!!

ceranus' Alıntı:
Evet Birden Abi nerelerdesin ? Bir anda kayboldun , bir selam gönder foruma ;)

Saolun arkadaşlar iyiyim ama kafayı yemek üzereyim..Sezona 3 ay kaldı ve daha ortada biten bir iş yok...Yogunluktan ötürü biraz uzak kaldım..

endüstri' Alıntı:
1 den bey çok özledik valla ....bilgisayar okadar uzak mı :(

Sevgili Fahri gün içinde nefes alacak fırsat yok. :mad:.Akşam ofis ile yattıgım yer arasıda bayagı bir mesafe. :(.Bide gezenbilir forumu tiryakilik yapıyor biliyorsun insanın aklı devamlı burada kalıyor konuları takip edeyim derken :D...velhasıl işlerimizi planlayıp organize ettik..Bundan sonra yürütme aşamasında biraz daha rahat oluruz herhalde. ;).

Birden abi hoşgeldin...Abi özletme kendini...Bizleri bu köşeye alıştırdın, bari arada bir iki msj at, bir kaç fotoğraf gönder ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR