Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,302
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

AYDURAN' Alıntı:
Birden abi hoşgeldin...Abi özletme kendini...Bizleri bu köşeye alıştırdın, bari arada bir iki msj at, bir kaç fotoğraf gönder ;)

Hoşbulduk Murat..Evet en azından bu köşeyi canlı tutmamız lazım.. :smiley:

P1270064.jpg

Etiketler

İşte bu yahu ;)... alıştığımız Birden Bodrum'daki kış uykusundan uyandı :D...(neyse ki Bodrum'da kış kısa sürüyormuş ) :smiley:

oooo Birden Abi bir geldin pir geldin , hoşgeldin , çok merak ettik seni ama :smiley: senin iyi olman ve Bodrum da bahar görüntüleri bizi mutlu etti :D

ceranus' Alıntı:
oooo Birden Abi bir geldin pir geldin , hoşgeldin , çok merak ettik seni ama :smiley: senin iyi olman ve Bodrum da bahar görüntüleri bizi mutlu etti :D

Hoşbulduk Zerrin..İyiyim..Burdada iyi olamazsak nerede iyi olacaz :D.Kendime yerel ve dogal ürünler ile süper bakıyorum, ;).Sadece çok yogunum..

P1110001.jpg

Bu arada buradan iyi bir haber vereyim..Geçtigimiz yaz çevremizdeki ormanlardan bir kısmı yanmıştı..Geçenlerde yanan yerleri bir dolaştım ve bir ormanın küllerinden yeniden dogdugunu gördüm..Harika bir duygu...tüm dogasever arkadaşlar için birkaç resim çektim..

P1110029.jpg

P1110034.jpg

P1110047.jpg

P2070101.jpg

P2070103.jpg

P2070110.jpg

P2070111.jpg

P2070108.jpg

belli belli , baksana köy ekmekleri ( çok severim ;) ) ile dolu tabak iştah açıyor gerçekten :D

Birdenciğim son yazılarını görünce epeydir görüşemediğim bir akrabamı bulmuş gibi sevindim valla.Yüz yüze bir kereliğine de görüşmüş olsak bile bu gezenbilir farkından olsa gerek seni çok özlemişim.Bir- iki kere aradım tel ile ama ulaşamadım.İşleri de çok takma kafana , sağlık çok daha önemli.Sağlıcakla kal.Bizleri habersiz bırakma.

Eyvallah Nadir abi..Bende özlemişim dogrusu..Bu arada burada bir orman arazözü var her gördügümde senin kulagını çınlatıyorum..Alamet bişey..Bi kaç poz resmini çektim..denk geldikçe çıkıp içinde oturuyorum,ahbap olduk..Full..gps bile var içinde..Şöförüde gülüyo bana, abi allah akıl fikir versin,heves edecek başka bişey bulamadınmı diye... :D :D

DSC02351.jpg

DSC02352.jpg

DSC02356.jpg

DSC02357.jpg

DSC02358.jpg

Birden o BMC'lerden Istanbul teşkilatında da var.Yolumun üzerinde bazen karşılaşıyordum.Ama içini sayende görmüş oldum.Demek ki Orman Genel Müdürlüğü en son bu modelleri aldı ve tüm yangına hassas bölgelere gönderdi.Bu iyi haber , çünkü yakın zamanda ellerinde son kalan Unimoglar da satışa çıkacak demektir.
786403.gif

birden abi nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
özlettin kendini abi nerelerdesin
gerçi fotoğraflara bakınca nerelerde olduğunu anlamak zor değil :smiley:

Sagol Yücel buralardayım. :smiley:.İnzivaya çekildim. :D. Haşmet hocamın dedigi gibi birazda kış uykusuna yattım.. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR