fsirin' Alıntı:Şu an Boğaz Kamping'deyim. Biz de ilk defa buraya geldik. Güzel bir kamp alanı. Geniş bir alan var ve ayrılan yerler geniş aralıklarla yerleştirilmiş düzenli bir kamp alanı. Gerçi şu an hiç çadır yok. Bizim dışımızda da bir Antalya'lı çekme karavanla Almanyalı motokaravan var. Bize ayrılan normal yerin sadece küçük bir bölümünü kullanıyoruz.
Güzel olurdu. Ben de üzüldüm. :-[enverdede' Alıntı:Tüh..yahu..Dün antalya -alanya geçiş yaparken girelim diye düşündüm,kalmıyacağımız için eşim dönüşte uğrarız deyince vazgeçtik.Sizinle görüşme şansını kaçırdığıma üzüldüm.
cantunc' Alıntı:Enverdede boğaz güzel güzel konuşuyordunuz,bilgisayar başına geçince tarzınız bayağı değişmiş.O zaman ne dediysem sözümün arkasındayım.Üyesini haberdar etmeyen federasyonda ne işim var dedim.Üyenin haberi yok.Üye olmayan biri yazınca federasyon haberdar oluyor.Ondan sonrada yazanı, elini neden taşın altına koymuyorsun diyerek garipsenecek bir soru ile muhatap kılıyorsunuz.Öyle dövme sövme gibi laflar edeceğinize hiç olmazsa dört defa kahve içermisiniz sorumuda yazsaydınız nezaket göstermiş olurdunuz.İyiki aynı federasyona üye değiliz.