Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)
EKARAIS' Alıntı:
Tavuk şişler, köfteler, tavuk kanatları, bulgur pilavları, havyarlar (evet yanlış duymadınız Adnan havya bile getirmişti, saç kavurma, turşu, kabak tatlısı, hepsini sayamayacağım bir bu kadar daha leziz yiyecek.
Kampta 1 Adnan 10 Aşçı gücündedir
Anlaşılan etkinlik çok keyifli geçmiş. Fotoğrafların devamını bekliyoruz, en çok ta şu gece yürüyüşünü merak ediyorum.
Gece yürüyüşü yoruc ve keyifli oldu. Kar yumuşak olduğunda yer yer dizimizin üstüne kadar battık. Tam hedikle yürünecek gibiydi. Kaybolmamak içn yürüyüş kolu başında ve sonunda birer telsiz, habire konuşuyorlar. Arka taraf hep "yavaşla" diyor. Çünkü rehber İsmail. Onun en yavaşı bile ortalam hızımızın üstünde.
GPS'den gördüğümüz kadarıyla tam bir 8 çizmişiz. Halbuki bana sorsan hep doğru gittik. Buradanda anlaşılıyorki orienteering önemli. Mustafa abi, İsmail bize karlar üstünde verdiğimiz bir molada kısa bir eğitim de verdiler. Sonra kampımızın ışıklarına doğru dönüş yoluna geçtik.
Efe Beyin anlatımlarından sonra bende fotoğrafları yorumsuz aktarıyorum... Etkinlik tek anlamıyla mukemmeldi....herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum......