Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,368
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ben bu gezilere spor yaparım. Zayıflarım diye katılıyordum. Bu kadar yemek olur mu? Hani spordu bu outdoor dediğiniz! Haaa şikayetim var mı, yok tabii:smiley:
P1000422.jpg

P1000424.jpg

Etiketler

İşte size mutlu insan manzaraları
P1000418.jpg

P1000427.jpg

P1000430.jpg

P1000442.jpg

Çok yemek yeyince mayıştık
P1000451.jpg

EKARAIS' Alıntı:
Tavuk şişler, köfteler, tavuk kanatları, bulgur pilavları, havyarlar (evet yanlış duymadınız Adnan havya bile getirmişti, saç kavurma, turşu, kabak tatlısı, hepsini sayamayacağım bir bu kadar daha leziz yiyecek.

Kampta 1 Adnan 10 Aşçı gücündedir :smiley: :smiley:
Anlaşılan etkinlik çok keyifli geçmiş. Fotoğrafların devamını bekliyoruz, en çok ta şu gece yürüyüşünü merak ediyorum.

discovery-V8' Alıntı:
Hoşgeldiniz, fotolar için photobucklet i deneyin daha kolay.

Selamlar

Yavuz günaydın, keşke gelebilseydin güzel bir etkinlik oldu .

Gece yürüyüşü yoruc ve keyifli oldu. Kar yumuşak olduğunda yer yer dizimizin üstüne kadar battık. Tam hedikle yürünecek gibiydi. Kaybolmamak içn yürüyüş kolu başında ve sonunda birer telsiz, habire konuşuyorlar. Arka taraf hep "yavaşla" diyor. Çünkü rehber İsmail. Onun en yavaşı bile ortalam hızımızın üstünde.
GPS'den gördüğümüz kadarıyla tam bir 8 çizmişiz. Halbuki bana sorsan hep doğru gittik. Buradanda anlaşılıyorki orienteering önemli. Mustafa abi, İsmail bize karlar üstünde verdiğimiz bir molada kısa bir eğitim de verdiler. Sonra kampımızın ışıklarına doğru dönüş yoluna geçtik.
P1000446.jpg

P1000448.jpg

Efe resimler ve anlatım için teşekkürler :smiley:

Efe Beyin anlatımlarından sonra bende fotoğrafları yorumsuz aktarıyorum... Etkinlik tek anlamıyla mukemmeldi....herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.