Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)
günayyddınn herkese yaa valla efe abinin fotosundada görüldüğü üzere ağzım kulaklarımda idi kamp boyunca. o yemekler o ihtişam başka bi kampta daha yoktuuu 1 hafta boyunca yaptıgım acitasyon yararlı olduu vee ankaradan bora ve tamerle beraber yola koyulduk cumartesi saat 12 ye doğru bora beni şeker fabrikasının önünde karşıladı yaklaşık 50 metre geriden gelirken sadce bi eşya yığını olarak algılandım buda benim 1 karış boyum oldugunun kanıtı ) gayet keyifli bi yolculuk oldu teşekkür ederim size bora ve tamer abi. tamer abi cv im hazır onayı verdiğin an istifamı basacam kamp yerine vardığımızda ormanlık alan bi karış(yani boyum kadar) kardı. kamp alanına gidebilme şansından sonra sağolsun ooo yüce mustafa babamda bana çadırında yer verdi bu kampta çok ballıydım. yeşekkür ederim mustafa abi. bana siteden desteklerini veren tarot açan sevgili arkadaşıma da teşekkür ediyorum kamp alanında desteklerine devam ettiği için. cem sağolun çok iyi bi kamptıı. dosta bizi güvende hissettirdiği ve bize ihtiyaçlarımızda eskortluk ettiği için minnettarım. adnan abinin ne kadar her yaptıgı yemeği ( saç kavurma vb.) yiymesemde o güzel görüntüleri oluşturdugu için teşekkürler. gece yürüyüşünde mustafa abi ve iso nun verdiği bilgilerle aydınlandık teşekkürler ben gece gözümü bile kırpmadım o yüzden dün gelir gelmez uyumuşum ancak siteye sabah bakabildim cidden güzel bi kamptıı. mustafa abii garfieldla konuştum bana camda garfield yapışması dersi verecek
bu arada efe abinin bundan önceki etkinlikte bahsettiği ve benim ağzımdan suların aktığı o ısıtılmış baklava yine yapıldı hakkaten güzel oluyormuş ) bende bundan sonraevdebaklavayı mikro dalgada sııtıp yiyeceğim hoş kamp alanında ızgarada yapılan ve beklerken sabırsızlandığım an kadar bana tad vermez ama olsun
Mükemmel bir etkinlik oldu tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler.Hatta daha şimdiden planlanmakta olan büyük kış kampını sabırsızlıkla bekliyorum.O çok güzel anlardan bir kaç görüntüde benden........