Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,368
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

1

bolu26.jpg

Etiketler

Hoşgeldiniz, fotolar için photobucklet i deneyin daha kolay.

Selamlar

Biz de geldik. Çok güzel oldu. Süper oldu. "Better than this, apricot in Damascus" diyeceğim. Resim çok, hikaye çok. Ama uyku da çok. Nasıl yapmalı? Nereden başlamalı? Özetlemeli mi yoksa ballandıra ballandıra anlatmalı mı?

Cumartesi sabahı güya saat 09.00'da yola çıkacaktık. Akşamdan hazırlanamadığımız 10.00'u bulduk. Sarıyer'den yola çıktık. Daha İstanbul'dan yeni çıkmıştık ki zırrr telefon. Adnan arıyor. Düzce'ye çoktan varmışlar. Güya buluşup beraber gidecektik. Adnan beycim siz devam edin biz geç kaldık dedim. Bolu'Ya yaklaşırken Ertürk aradı. Siz devam edin dedim geç kaldık. İnsan buluşacağız deyince erken davranır değil mi? Yapamadık işte. Bir dahaki sefere daha düzenli programlı olacağım. Söz.

Bolu çıkışında Ertürkle buluştuk. Sonunda kamp alanına vardık.

Yaklaşık bir saat içinde ekibin çoğu toplandı. Kamp alanımız şöyle bir yerdi. Çam ağaçları, kar falan... Bilirsiniz işte. Dediler ki şuradan ormana dalacağız. İsmail önden şimşek gibi daldı. Hava lodos olduğundan karlar hızla eriyor. Her yer yumuşak. O daldı da ben arkasından gazlayınca yolun kenarında gayet sığ olan şarampola takıldım. Bütün araçlar donanımlı, çamur lastikleri, yükseltilmiş alt takım, vinçler. Bir tek biz sanki asfaltmış gibi standardt donanımla gelmişiz. Neyse vinçlediler, bir ileri, bir geri kurtulduk. Bir daha denedik, hooop ormanın içindeyiz.

Bu arada ben habire resim yüklemeye çalışıyorum. Hata veriyor. Bu photobucket hikayesini kullanmayı da bilmiyorum. Yardım lütfen

Efe, photobucket'e üye oluyorsun, fotoğrafları oraya yüklüyorsun, sonra IMG kodlarını siteye kopyalıyorsun..

Zerrin fotoğrafları olduğu gibi mi yoksa küçülterek mi photobucket'e yükleyeceğim? IMG kodu nereden bulunur?

Resize yapmadan direk yüklüyorsunuz. Yüklemeler sonucu IMG kodunu fotoğrafın alt tarafında size bonus olarak veriyor :smiley:

İlk photobucket denemem. Burası kamp yerimiz.

P1000397.jpg

Boyutlarını en fazla 800x600 büyüklüğünde olması gerekiyor, daha büyükse küçültmelisin, bu işlem için yardımcı olacak link

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

Fotoğraflarını bir kerede ptobuckete yükleyebiliyorsun. Photobucket sayfasını açtığın zaman bulk uploader tıklıyorsun, sol pencereden yükleyeceğin fotoğrafların dosyasını seçiyorsun, sağ pencerede açılan fotoğraflardan yüklemek istediklerini işaretliyorsun, en fazla 250 adet fotoğrafı bir kerede photobuckete yükleyebiliyorsun.

IMG kodları her fotoğraf altında kutucuklar içinde çıkan kodlardan en altta ki oluyor, işaretleyip kopyala-yapıştır yapıyorsun..

Sanırım yardımcı olabildim..

Zerrin gerekenleri yazmış, Merakla bekliyoruz .

Selamlar

Teşekkür ederim. Bulk upload'u başlattım. Biraz uzun sürecek.

Kamp alanında birkaç kez daha battım. Millet beni kurtaracağım diye helak oldu. En sonunda arabayı en son battığı yerde bıraktık.
Zaten ben de oraya park etmeyi düşünüyordum :smiley:
P1000387.jpg

P1000390.jpg

P1000399.jpg

Sonra çadır kurma ve ateş yakma telaşı başladı. Bu sefer hazırlık tamadı. Odunlar mükemmeldi. Selami sanırım bir hafta önceden odun kesmeye başlamış.
P1000502.jpg

Otağ kurulmuş, masalar donanmış ve mangallar yanmıştı. Sanırsınız eski Türklerde bir eğlence düzenlenmişti. Kaç mangal yandı kaç yemek pişti takip etmek mümkün değildi. Tavuk şişler, köfteler, tavuk kanatları, bulgur pilavları, havyarlar (evet yanlış duymadınız Adnan havya bile getirmişti, saç kavurma, turşu, kabak tatlısı, hepsini sayamayacağım bir bu kadar daha leziz yiyecek. Yemek yarışması gibi oldu. Çiğdem olan biteni keyifle izliyordu
P1000411.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.