Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,225

Etiketler
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

mustafa abinin sayesinde çok güzel bir etkinlik oldu.Assolistler sonradan çıkarmış sahneye kuralı aynen devam etti Mustafa abide sonradan çıktı sahneye.

cidowsky' Alıntı:
mustafa abi ciddeen bende eğlendim seninle gece çadır muhabbetide çok güzeldii valla hiç konuşamadığım babam gibisin bunu cidden söylüyorum valla mustafa abi seninle aynı grupta olmaktan gurur duyuyorum canım mustafa abim

Sevgili Çiğdem benim içinde çok keyifti, hep keşke bir kızım olsa derdimm ne mutlu işte oldu :smiley:

s3lami' Alıntı:
mustafa abinin sayesinde çok güzel bir etkinlik oldu.Assolistler sonradan çıkarmış sahneye kuralı aynen devam etti Mustafa abide sonradan çıktı sahneye.

Selami hep birlikte çok güzeldiii, son dakika hesapta olmayan yan yatış muhteşemdi :(

Mustafa Abicim, çok geçmiş olsun, tehlikeli bir yan yatış olmuş..

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abicim, çok geçmiş olsun, tehlikeli bir yan yatış olmuş..

Zerrin teşekkür ederim, ekip sağolsun hep birlikte güzel kurtarma operasyonu yaptık.

Ben geldim öncelikle geziye katılan arkadaşların birlik ,beraberlik,dayanışma ve samimiyetinden dolayı bu geziye katıldığıma ve böyle güzel insanlar tanıdığım için çok mutluyum , bize bu imkanı veren arkadaşlarada teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun. (Sevgi,Barış,Dostluk.) Bugün öğlenden itibaren internette problem vardı, akşam üstüde içli köfte yapmakla meşguldum .....

adnan abi nerden kaldın ya... senden haber alamayınca endişelenmeye başladık... Hoşgeldin abi... İçli köfteye daldın unuttun bizi aşk olsun...

100.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.