Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,356
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

nerde bu yaaaa mustafa abi dereye düşmüşsün hayırdır karlardan görünmüyo hiç bişi sanırım

Etiketler

İsmail hoşgeldin

mustafa abicim reng kattın etkinliğimize çok teşekkür ediyorum... Abi senin otelde bu sefer ben kalacam .... Lütfen rezervasyonları ona göre yap...;D

COMPETUS' Alıntı:
Bunlar ekibin görmedikleri

Sormayın arkadaşlar , Sarıalan yayladan çıkışta Cem in Cj 6 yı öne almak için yolda biraz sağa kaydım ve bir anda kendimi derenin içinde buldum, Defender devrilme noktasına geldi, Adrenalin TOP yaptı, ama ekip dayanışması ve İso nun CJ7 sinin gücü ile Defender i devirmeden çıkarttık :smiley: güzel bir heyacan yaşadık :smiley: :smiley: herkese bir kez daha teşekkür ederim.

erturk77' Alıntı:
mustafa abicim reng kattın etkinliğimize çok teşekkür ediyorum... Abi senin otelde bu sefer ben kalacam .... Lütfen rezervasyonları ona göre yap...;D

Ertürk birlikte olmak çok keyifli idi, elbette olur :smiley:

Mustafa ağbi selamlar video görüntüsünü gönderemedim şimdilik resimleri gönderiyorum.Her şey bitti derken tekrar sahneye çıkıp bize keyf aldırdığın için teşekkürler.

KAMP 011.jpg

mustafa abi ciddeen bende eğlendim seninle gece çadır muhabbetide çok güzeldii valla hiç konuşamadığım babam gibisin bunu cidden söylüyorum valla mustafa abi seninle aynı grupta olmaktan gurur duyuyorum canım mustafa abim

Arkadaşlar isonun yazdığı cevabı ben yazdım onun şifresiyle,iso dan ben resimleri alınca buraya yükleyeceğim.

abilerim aladağa off-road a geldiniz ve benim haberim yok.kaçarmıydı bu ya hem de mkg defenderi görmek varken.keşke önceden bir duyuru yapsaydınız.bolu'daki tüm etkinliklerinizde yanınızdayım.bir özel mesaj yeterli

Murat, burada açıklamıştım, bir kere daha alıntı yapıyprum, sanırım faydalı olacaktır..

ceranus' Alıntı:
Boyutlarını en fazla 800x600 büyüklüğünde olması gerekiyor, daha büyükse küçültmelisin, bu işlem için yardımcı olacak link

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

Fotoğraflarını bir kerede ptobuckete yükleyebiliyorsun. Photobucket sayfasını açtığın zaman bulk uploader tıklıyorsun, sol pencereden yükleyeceğin fotoğrafların dosyasını seçiyorsun, sağ pencerede açılan fotoğraflardan yüklemek istediklerini işaretliyorsun, en fazla 250 adet fotoğrafı bir kerede photobuckete yükleyebiliyorsun.

IMG kodları her fotoğraf altında kutucuklar içinde çıkan kodlardan en altta ki oluyor, işaretleyip kopyala-yapıştır yapıyorsun..

Sanırım yardımcı olabildim..

Ertürk sizden ayrıldıktan sonra,maceraya kaldığımız yerden devam ettik biz.

volkan bey bu etkinlik 2 haftadır bu etkinlik forumda vardı konusu ve bayada tantanası oldu takip etmiyorsunuz sanırım forumu

Volkan, tüm etkinliklerimizi ETKİNLİKLER başlığımız altında duyuruyoruz, katılmak için açılmış olan etkinleri takip etmek yeterli oluyor..

Volk' Alıntı:
abilerim aladağa off-road a geldiniz ve benim haberim yok.kaçarmıydı bu ya hem de mkg defenderi görmek varken.keşke önceden bir duyuru yapsaydınız.bolu'daki tüm etkinliklerinizde yanınızdayım.bir özel mesaj yeterli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR