Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,168
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

keçiciğim bende senin desteklerine teşekkür ederim :smiley: tarotlara devam :smiley:

Etiketler

yaa resimler bu kadar mı :'( birçok resim çektirmiştimmm nerdeeee:smiley:

ahu çiğdem selda sinem'e sevgiler bütün kızlar toplandıkk ateşin etrafında biz mutlu olduk:smiley:)

EVETT EVETTTT BENİM KADRİYEEE :smiley:

cem datlum gıymatluumm canım hemşerim senin benim için çabalarınada sonsuz teşekkürler:smiley: öpüyorumseni

xdarkman' Alıntı:
cj 6 nun hakkını verin o araba harbi bir arabaydı. geziniz güzel olmuş
Merak etme hakkını fazlasıyla veriyoruz,zaten aldığımız gibi değil bir çok parçasını değiştirdik.

abi nbr ben ersin memlunmusun arabadan

slm ersin cj'nin şanzumanda sorun vardı bizde,ismail abinin engin bilgilerinin sayesinde değiştirme kararı aldık eskisinin yerine Enter (International) 1100 şanzumanı taktık,ağır devire düştü ama arazide iyi,lpg'nin beynini değiştirdik ve aks keçesi kaçırıyordu onu değiştirdik,değişim hala sürüyor bakalım

cemkocyigit' Alıntı:
slm ersin cj'nin şanzumanda sorun vardı bizde,ismail abinin engin bilgilerinin sayesinde değiştirme kararı aldık eskisinin yerine Enter (International) 1100 şanzumanı taktık,ağır devire düştü ama arazide iyi,lpg'nin beynini değiştirdik ve aks keçesi kaçırıyordu onu değiştirdik,değişim hala sürüyor bakalım

Bu CJ eskiden Sıhhıye köprüsünü geçince katlı otoparkın önünde dururdu omudur?

yavuz kamuflaj renkli olanı mı diyorsun siyahı mı?

Sevgili Keçi ve sevgili Çiğdem, bu başlıkta sadece yapmış olduğunuz kamp, offroad, trekking ile ilgili konuların konuşulması konunun dağılmasını engeller..Özel konuşmanız gereken konular için ''Özel Mesaj'' bölümümüz var lütfen orayı kullanalım..

Teşekkürler

Keçi' Alıntı:
Biz kadınlar hamamda da konuşuruz DAĞdada rahatsız olan kimse yok sen niye rahatsız oldun anlayamadım...CEM...

Evet sıhhiye çok katlı otoparkın önündeki Efsane CJ ismail abinin CJ-7

Tamam bundan sonra herkezin yazdıklarına dikkat ederiz...

cemkocyigit' Alıntı:
Evet sıhhiye çok katlı otoparkın önündeki Efsane CJ ismail abinin CJ-7

Bana CJ 7 aldıran araç odur işte ;D ;D Güle güle kullanın, Ciddi bir araç.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR