Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,823
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

hani özlemiyorda değilim keretayı;
03012008169.jpg

Etiketler

Arkadaşlar, geziden birkaç kare de aşağıdaki bağlantıda:
http://www.facebook.com/album.php?aid=62266&l=1e83c&id=747353148
Vakit bulunca buraya da yükleyeceğim. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlar mail adreslerini verirlerse onlara da fotoğrafların orijinal hallerini gönderebilirim.
Görüşmek üzere...

Nietsky' Alıntı:
Arkadaşlar, geziden birkaç kare de aşağıdaki bağlantıda:
http://www.facebook.com/album.php?aid=62266&l=1e83c&id=747353148
Vakit bulunca buraya da yükleyeceğim. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlar mail adreslerini verirlerse onlara da fotoğrafların orijinal hallerini gönderebilirim.
Görüşmek üzere...

İlker Bey toplu şekilde çektiğiniz resimden istiyorum size zahmet mail: haspam@hotmail.com

Arkadaşlar 7-8 Şubat'ta Akçakoca sahillerinde Kamp ve Düzce ormanlarında trekking var,tarih yaklaşınca forumda topic açacağım,2 çeker araçlarla gideceğiz farklı bir kamp olacak.Bilginize.

Efe bey onada bir formül buluruz yavaş yavaş kamp yapa yapa yalnız duyduğum kadarıyla kişi başı 150 000$ Yatırmak gerekiyormuş everest'e çıkma harcı.
EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Sabahtan beri iş güç toplantı diye koşturuyorum. Hiç bakamadım foruma. Bu ne iletişimdir! Kaç sayfa doldurmuşsunuz vallahi pes. Şaşırdım ve de çok hoşuma gitti. Harikasınız. Ben sizinle Evereste çıkarım (kolay yamacından, eğer varsa tabii :smiley: )

Bu Şubat'taki büyük kampın tarihi belli oldu mu acaba? ve de yeri?

Ya bir de mesaj yazıp göndere basınca uyarı geliyor ya kırmızı renkli, gerçekten harika. Siteyi kuranların da eline sağlık. Altyapısı donanımı çok kuvvetli bir site yapılmış. Yine o kımızı mesajdan geldi. Kim bakayım o benimle aynı anda mesaj yazıp benden önce göndere basan :smiley:

Mustafa Abiiiii jipinnnn bir harikaaaa.... Sen bunla MARSA bile gidersin.... :smiley:[attachment=1]

SL271272a.jpg

[attachment=1]

SL271273a.jpg

EFE ABİNİN EZBERE BİLDİĞİ BÜTÜN ŞARKILARI SÖYLEDİĞİ AN.... :D[attachment=1]

marsa değil bi tek uzayı 4 dolanır o jiple mustafa abim :smiley:

[attachment=1]

ANKARA HAVASI ;D

SL271297aB.jpg

Çiğdem sen bu olayı kaçırmıştın.. ;D ;D ;D

evet yaa ben erken ayrılmak zorunda kaldım maalesef gene sadece kamp olayı olabildi bizimkiler malum eş çoluk çocuk derken erken gidildi neyse bu seferlik bensiz oynadınız ben acısını çıkartırım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri