KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abant 'ın kuzey zirveleri
Bolu Abant yolunun geyik üretme sahasını geçince, sağa sapan orman yolundan gitmek mümkündür. Bu bölgede orman yolları yaz ve sonbahar mevsiminde geçit veririler. 4*4 araçlarla diğer aylardada gitme olasılığı olabilir. Kış aylarında kar kalınlığı çok fazladır. Dağ yamaçları çok diktir.Yaza doğru eriyen karlarla oluşan derelerin tahribi sonucu orman yolları bozulur. Yazın tamir ve bakımdan geçirilen yollar, ancak yaza ve sonbahara geçit vermeye hazır olurlar.
Ynt: Bolu Dağları,Abant Kuzey Zirvelerinde kamp/2.20.Eylül.2009
Bulunduğumuz bölgenin, ormanın nispeten seyrek olduğu yerlerden bakınca, güneye doğru Düzce ve Kaynaşlı ovalarını görmek olasıdır. Kuzey yönünde ise Abant Kel tepenin(tv vericilerinin olduğu tepe) panoramasını izleyebilirsiniz.
Bolu'da hava çok soğuk. Kar yağıyor. Buzlanma var. Cumadan bu yana hafif grip de geçirince eve kapanmak zorunda kaldım. Anılarım depreşince bunlar çıkıverdi.
Kenan bey bu akşam birden anıları döktürmeye başladınız, grip iyi yönde etki yaptı galiba (faydalı karavancı gribi)
Geçmiş olsun diler, bu arada yeni fotolar bekleriz efendim
drares' Alıntı:
Kenan bey bu akşam birden anıları döktürmeye başladınız, grip iyi yönde etki yaptı galiba (faydalı karavancı gribi)
Geçmiş olsun diler, bu arada yeni fotolar bekleriz efendim
Yarıyıl tatiline girdim. Eve kapanmak zorunda kalınca, çaresi olmayan tüçcar gibi -eski defterleri karıştırmaya- başladım. Anılarla idare ediyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.