bolu daki xj için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin oran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,891
Ynt: bolu daki xj için yardım

araba diri de , ben hiç sevemedim ya oldum olası böyle orasına burasına birşey yapılmış arabaları

Etiketler

evet arkadaşlar sonuç
antalyayadaki xj gerçekten güzel bi araç çıkdı antalyada bu işlerin uzmanı AHMET07 ahmet abinin yanına gittik aracın gerekli kontrolleri yapıldı ve resmi işlemler tamamlandı araç metin kardeşime hayırlı ugurlu olsun
antalyada bize yardımcı olan ahmet abiyede burdan çok teşekkürler abi ist dönüşü sana ugradık garaja ama senyokdun
yardımlarınız için tekrar teşekkürlert
ve 1992 model 4.0 xj lpg ile antalya ist b.çekmeceye 250 lira civarı oldu bizi şaşırttı dogrusu
bu arada araç asvat kondısyonunda çok rahat bir yolculuk oldu :smiley:

bahsettiğiniz menzil kaç km ölçtünüz mü ?
alana da hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

çok iyi sağlıklı bir araçmış isabet olmuş bende boludan antalyaya bir araca bakmaya gittim rezillikti yakından almak daha mantıklı aslında sizin şansınız varmış

ARKADAŞLAR HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE VE YORUMLARINIZ İÇİN DENİZ KARDEŞİMİN BAHSETTİĞİ GİBİ ANTALYADAKİ XJ ALDIK VEYOLDAN ÇIKMAYA HAZIRIZ

pancarmotorcu' Alıntı:
az
fiyat normal ,çok iyi seviyede bir araç değil gibime geldi,birde şu yazılana takıldım.. LPG İLE 280 İLE 310 KRŞ ARASI ŞEHİRİÇİ SARFİYATI VARDIR ..acabaaaaaa :D
xj 4.0 sehir içi normal lastiklerle 380-400 yakar sehir dışı 85 km sabit hızla 320-340 arası yakar çamur lastiği ve iki inç yükseltme kiti ile 70-80 fazla yakar arkadaşlar resimdeki araç benim
ama güzel araçtır xj tavsiye ederim herkese saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR