Can gelememene üzüldüm kardeş. Ama Ankara yakınlarında bi etkinlik daha yaparız yakın zamanda olmamı.bam bam' Alıntı:Arkadaşlar ben bu etkinliği iptal ediyorum bazı nedenlerden dolayı
Tabii şaka aslında ben gelemiyorum biliyosunuz taşındık ondan dolayı pazarda çalışıcaz ama kartalkayadan bi dağ esintisi dinletmek yada ne biliyim bi offroad yaparken beni haberdar yada aramak isteyen olursa 05323575600 .Bu etkinliği Murat abi ile düzenledik orda ben yokum ama Murat abi en iyi şekilde ellinden geldiğince yardım eder herkese sevgiler iyi eğlenceler
tanyolu' Alıntı:Can gelememene üzüldüm kardeş. Ama Ankara yakınlarında bi etkinlik daha yaparız yakın zamanda olmamı.
Hem bayadır Akçaali köyüne gidilmiyo![]()
Doyulur mu doyulur mu Akçaali köyüne doyulur mu ;D ;D
Alfonse' Alıntı:Selam,
Biz hazırlıklarda geciktik...
Az sonra Wastiee Kerem ile yola çıkıyoruz.... Gece yol alacağız.... (Yol Dışı ;D)
Sabah Telleşiriz.... Orada Buluşuruz...
Murat abi foto çok güzel teşekkürler....
Cb' lerimiz Am 25...
Görüşmek üzere...
ozgursenyurt' Alıntı:son durum bu mudur...
Cuma Akşamı:
Alfonse GChroke
Wastiee Kerem Tuned Niva
Cumartesi Sabah:
Murat (VARHUB) 97 ZJ Cumartesi - Pazar Ankara
Ferdane Gül(ferdane gül) Daihatsu terios Cumartesi-Pazar 2 kişi Ankara (Dağevi)
Murat AYRAL(PajeroCat) 86-Nissan Patrol Cumartesi-Pazar 3 kişi Karadeniz Ereğli (Dağevi)
Pazar Sabah:
1-Özgür Şenyurt(ozgursenyurt) jeep xj pazar 2 kişi Ankara
2-Fatih YILDIRIM ( tanyolu) jeep xj pazar Ankara
3-Mehmet Fatih Taze bmw1200cc racing pazar 1 kişi Ankara
4-Fatih Şen nissan country pazar 2 kişi Ankara
5-Mehmet Fatih Kaya(mfthk) alfa 156 pazar Ankara
berkkamu' Alıntı:murat kardeş konuyu yakalayamadım anladığım kadarı ile cumartesi bir etkinlik var. konuyu toparlarsak gidilecek yer ve hareket yeri neresi bu bilgileri verebilirmisin. evden kaçabildiğim takdirde sizlerin arasında olmaktan gurur duyarım ( tabi davet varsa )
saygılarımla
bam bam' Alıntı:Arkadaşlar ben bu etkinliği iptal ediyorum bazı nedenlerden dolayı
Tabii şaka aslında ben gelemiyorum biliyosunuz taşındık ondan dolayı pazarda çalışıcaz ama kartalkayadan bi dağ esintisi dinletmek yada ne biliyim bi offroad yaparken beni haberdar yada aramak isteyen olursa 05323575600 .Bu etkinliği Murat abi ile düzenledik orda ben yokum ama Murat abi en iyi şekilde ellinden geldiğince yardım eder herkese sevgiler iyi eğlenceler
ozgursenyurt' Alıntı:son durum bu mudur...
Cuma Akşamı:
Alfonse GChroke
Wastiee Kerem Tuned Niva
Cumartesi Sabah:
Murat (VARHUB) 97 ZJ Cumartesi - Pazar Ankara
Ferdane Gül(ferdane gül) Daihatsu terios Cumartesi-Pazar 2 kişi Ankara (Dağevi)
Murat AYRAL(PajeroCat) 86-Nissan Patrol Cumartesi-Pazar 3 kişi Karadeniz Ereğli (Dağevi)
Pazar Sabah:
1-Özgür Şenyurt(ozgursenyurt) jeep xj pazar 2 kişi Ankara
2-Fatih YILDIRIM ( tanyolu) jeep xj pazar Ankara
3-Mehmet Fatih Taze bmw1200cc racing pazar 1 kişi Ankara
4-Fatih Şen nissan country pazar 2 kişi Ankara
5-Mehmet Fatih Kaya(mfthk) alfa 156 pazar Ankara