Böyle Bir Kamping İçin Ne Düşünürsünüz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,267
Ynt: Böyle Bir Kamping İçin Ne Düşünürsünüz?

Merhaba arkadaşlar,
Ömer bey'in aradığı gibi hatta üzerinde bina bile olan yer biliyorum.Benim arkadaşlarım şu anda benzeri bir yeri kullanmaktalar.İstenildiğinde yardımcı olabilirim.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

alpino' Alıntı:
bir soru sormak isterim sizlere cok guzel bir kamp yeri ve kampcılık ile ilgili tum detaylar dusunulerek yapılmıs ancak burası denizden oldukca uzak(aslında istanbulda)ve belkide biraz yeşilden yoksun kalmış boyle bir kamp sizler için ne kadar cazip olurdu ,
hem deniz hemde yeşil olsun dediğimizde istanbulda kamp yeri bulmak imkansızlasıyor,aslında tum sartlara uygun yerler yok degil ama bunlar genelde kamuya ait ve kamu kampcılık işi yerine konut işine(ticarete) merak salınca buralardan yararlanmak imkansızlasıyor.
özel sektor ancak denizden ve yeşilden uzak yerlerde kamp kurma imkanına sahip oluyor.
Denizden ve yeşilden uzak olacaksa ne cazibesi kalıyorki.. yeşil yoksa demekki suda yok veya kısıtlıdır.... İstanbul içinde veya çok yakınında olması belki kolay ve hızlı ulaşım gibi konularda oralarda yaşayan arkadaşlar için avantajlı olur ama şehire yakın günübirlik gidilebilecek aslında çok sayıda yer zaten var Kuzeyde Şile bölgesi batıda Tekirdağ civarı gibi... Dolayısıyla bu proje kapsamında aranan yer bana göre biraz daha Anadolu tarafında içerilerde ama hem İstanbula hemde Anadoluya..çokta uzak olmayan .. hem Yeşili hem Mavisi olan ( orneğin Bolu civarlarında bir Göl kenarı gibi :smiley: ) olsa çok güzel olurdu ....
Bence hiç uçuk bir hayal değil böyle bir yer bulup bu organizasyonu sağlamak... gerçekten oraya gelecek misafirlerin beklentilerini üst düzeyde karşılamayı başaracak böyle bir işletmenin aşağıdaki mesajdada yazdığım gibi ticari başarısıda işletme zevkide büyük olacaktır... :D
keyifli paylaşımlar ...

denizden yeşilden uzak olmak zaten karavancılıga kısacası gezenbilirliğe ters ama maalesef istanbulda bu sartlara uygun yer bulmak cok zor bence anca gunu birlik gidilecek yerler olabilir
bırakın bunları kullanmadıgınız zamanlarda karavanınızı park edeceğiniz yer bile bula bilmek cok zor anladığım kadarı ile

İstanbul yakınlarında gidilebilecek bir yer bulmakda zorlanıyoruz....zira deniz kenarı bulduğumuz yerler hafta sonu günü birlikcilerle dolup taşıyor, denizden uzak doğaya yakın yerlerse piknikcilerle dolu...işletmecilerede hak veriyorum , zira cadır ve karavandan gelecek gelirin kat be kat üstünü piknikçi ve günü birlikçilerden kazanıyorlar...
Ben konu başlığında kurduğum hayalin peşindeyim ve armaya devam ediyorum..elbet birgün bunu başaracağım :smiley: aramaya devam :smiley: hafta sonu şile taraflarına yeni bir keşif yapacağım, bir gelişme olursa sizlerle paylaşmakdan mutluluk duyarım...

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Ömer bey'in aradığı gibi hatta üzerinde bina bile olan yer biliyorum.Benim arkadaşlarım şu anda benzeri bir yeri kullanmaktalar.İstenildiğinde yardımcı olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
Niyazi bey, sizin verdiğiniz bilgi gözden kaçmışa benziyor. Bu bilgi güncelse ayrıntıları yazar mısınız? hatta altta verdiğim linkte belirtirseniz daha kalıcı olur :smiley: :smiley: :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR