kontağı açtığımda bazen (arabayı henüz çalıştırmadan) bozuk fan sesine benzer bir ses gelmeye başladı..yağ değişimi için servise gittiğimde söyledim ama araba çalışmazken açık olan bir fan yok dediler..tabi kalasik olarak araçta servisteyken o sesi vermedi dolayısıyla sorun devam ediyor.....görüş ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler....
doğrudur...çaykara caddesi...erzurumluyum..yazında erzurumdaydım...araç 25 plaka...ancak şu an vandayım...yyu de çelışıyorum...ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum...cevap bekliyorum...
doğrudur...çaykara caddesi...erzurumluyum..yazında erzurumdaydım...araç 25 plaka...ancak şu an vandayım...yyu de çelışıyorum...ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum...cevap bekliyorum...
Ertugrul bey,
sorununuzu anlattım kontak anahtırını cevirmeden önce lambaların sönmesini beklerken bozuk fan sesi
gibi bir ses geliyor dedim.usta anlamadı dediği getir bakalım oldu
cuma günü yemek var serviste usta ile görüşegim bu sıkıntıyı tam olarak nasıl anlatsam usta sorunca
ben de tam anlamadıgımı fark ettim.isterseniz şöyle yapalım
siz bana pmden telefonunuzu gönderin ben ordayken sizi arayayım usta ile direkt görüştürelim
dün van ssangyong servise gittim...ses biraz az olmakla beraber geliyordu...sanırım biraz çalışınca azalıyor....araç soğuduktan sonra baksınlar diye arabayı bıraktım...tabi araç biraz dinlendikten sonra bakmışlar ses artmış..
neyse neticeye geleyim ...ön konsolda yer alan ısıtma sisteminin araksında bir fan varmış...ses ondan geliyormuş..sipariş vermişler ...bakliyoruz....
umarım sizin fanlarınız sorun çıkarmaz ama bir gün bir fan sesi duyarsanız muhtemel arıza aklınızda olsun...............