Bratislava gezimiz Aralik 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetvargelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,572

ahmetvargelen

Kamp II
Yer
Prag - Cek cumhuriyeti
Arkadaslar,

2009 yilinda Brastilavaya 4 gunlugune kucuk bir gezimiz oldu, Sizlere bir kac fotograf paylasmak istedim. Pragtan yaklasik 4 saatlik otobus yolculugunun ardindan bratislava otobus garajina vardik. Kisa mesafe oldugunu sandigimiz yada sandigim Botele yuruyerek gitmeye karar verdik. Fakat 20 dk dan daha fazla surdu :D, benim internette arastirarak buldugum bottan yapilma botel diye adlandirilan hotelde kaldik. Tavsiye ederim cok hos bir ortamda kalma sansiniz var.

Iste fotograflar :smiley:

Kaldigimiz yerin resmi, Gercekten farkli bir deneyimdi, Normal hotellerden cok farkli bir yer.

Bratislavadaki evlerde tipik slav evleri, polonya, cek, macaristanda oldugu gibi, hos gorunmekte.

Tam bilgim yok fakat eski bir kopruyu yenilemisler gibi duruyor, ozellikle geceleri isiklandirma ile guzel gozukmekte.

Etiketler
Ynt: Bratislava gezimiz Aralik 2009

Buda uzaktan hotelin ve sehrin ortasindan gecen nehrin fotografi

Sokaklarda muzik yapan bir sanatci, sanatci diyorum cunku yaklasik olarak 30 dk kadar caldi, bizde bastan sona kadar dinledik. Guzel caldi adam :smiley: bahsiside kapti tabiyki :smiley:

Yilbasina yakin bir zamanda gitmistik, 24-25-26 aralik yilbasi, christmas olarak kutlanir bundan once ayin 1inden itibaren sehir merkezlerinde bu sekilde acik pazarlar kurulur konserler verirlir.

Tramvaylar biraz eski, dediklerine gore Cek cumhuriyetinden satin alinip buraya getirilmis. Pragta yenileri kullaniliyor simdi buyuk bir ihtimalle burda kullanilan eskiler oraya gitmistir. Bir cekten duydum bunu fakat kesin degil tabiyki

Bratislava kalesi olarak adlandirilan yer. Fotografi hotelin bulundugu yerin ordan yolun diger tarafindan cektim.

Sehir merkezinde verilen konserlerden, Bu konser biraz daha dini ilgilendiren birseydi fakat bizde oturduk dinledik. farkli bir tat.

Sehrin genel bir gorunumu,

Kapali pazar yeri, Iceride meyve sebze ve giyim marketleri bulunmakta. Disaridan bakildiginda daha cok tiyatro salonu gibi gozukuyor :smiley:

Kalenin gece gorunusu. Kameranin bir turlu gece gorunusunu ayarlayamadim.

Cumhurbaskanligi binasi,

Koprunun gece gorunusu, Ust kisma cikmak mumkun fakat birileri bulundugumuz gecelerde ust tarafi ozel olarak kapattigi icin yukari cikamadik.

Ulusal tiyatro binasi,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.