Bremach

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,052

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Brem_3.jpg

Brem_4.jpg

Brem_5.jpg

Brem_6.jpg

Brem_7.jpg

Brem_8.jpg

Brem_9.jpg

Brem_10.jpg

Brem_11.jpg

Brem_12.jpg

Brem_13.jpg

Etiketler

Ynt: Bremach

Bugün bu araçtan bir alışveriş merkezinin otoparkında gördüm,
Telefonla fotoğraflamaya çalıştım fakat direk telefona kaydettiğim için aktarma işini başaramadım.
Çift depolu devasa bir şeydi.
Kalın sağlıcakla.

Ali bey, aramıza hoşgeldiniz. Yanılmıyorsam siz Makarsan firmasının yetkilisisiniz. Bize bu araçlar hakkında ve Makinsan firmasının bu aracı getirmesi ile ilgili biraz bilgi aktarırmısınız?

Merhaba Bayram Bey,

Makarsan çalışanıyım ama satış yetkilisi değilim. Makarsan firması, Bremach araçlarının Türkiye ve çevre ülkeler için (Irak dahil) distribütörü ve araç üzerinde istenilen değişikliği yapmaya yetkili firmadır.

Bu değişiklik basit şase değişikliği yanında elektronik kontrol sisteminin geliştirilmesine kadar gidebilir. Ben, elektronik kontrol ve yazılım ekibinin yöneticisi bir mühendisim. Satış ile ilgili değilim, bu nedenle çok fazla detay veremiyorum. Kusura bakmayın.

Makarsan, Bremach araçlarını istenilen konseptte (off-road, itfaiye, nakliye aracı vs.) İtalya' da ürettirip, ithal edip teslim edebildiği gibi, çıplak şase olarak da teslim edebilmektedir. Çift sıra kabin (yani 4 kapılı) halinde, bu sınıfta (özellikle Unimog) araç getirmenin biraz zor olduğu bilinir. Bremach T-Rex aracı, çift sıra kabin olarak da ithal edebiliyor. Bu da bir tercih nedeni olabilir.

Artı özellikleri (benim bildiğim kadarıyla) tek teker olduğu için B sınıfı otomobil ehliyeti ile kullanılabiliyor, şehir içine girmesinde bir engel yok. Ayrıca tek teker üzerinde 6 ton taşıma kapasitesi var. Tasarımı sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça şık (bu özelliği kişiden kişiye kabul görmeyebilir elbette).

Araç motoru Iveco' dur. Iveco ve Bremach arasındaki anlaşma gereği, dünyadaki tüm Iveco yetkili servisleri aynı zamanda Bremach servisidir. Şanzıman ZF yada Allison seçilebilir (6 ileri düz, yada otomatik). Farklı motor ve şase seçenekleri vardır.

Dediğim gibi satış ekibi daha detaylı bir tanıtım yapabiliyor ama benim bildiğim bu kadar :smiley: makarsan.com' dan da inceleme yapabilirsiniz.

İyi günler.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Araçta Unimog'taki gibi portal aks sistemi var mı? Araç makaslı mı yoksa Unimog gibi helozonlu mu? Bremach'ın şase işlevi Unimog gibi esneyen bir yapıda mıdır?

Merhabalar,
Geçtiğimiz yaz bende Çanakkale'de bir AVM nin önünde görmüştüm ve fotoğraflamaya çalışmıştım.
Sanırım biraz eski model gibi sizin yüklediğiniz fotoğrafları görünce,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Fotoğraf-0007 - Kopya.jpg

Fotoğraf-0008 - Kopya.jpg

Fotoğraf-0009 - Kopya.jpg

Fotoğraf-0010 - Kopya.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.