adnan abiciğim cok teşekkür ederim allah razı olsun sana hic bir şey diyemiyorum esnaflığında nezaketin gibi olur inşallah...Adnan Çetinel' Alıntı:Beyler, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
3400 tl aldıkassuva' Alıntı:Bülent bey Warnı kaça aldınız acaba? Benim araçta britpart var, gayet memnunum en küçük bir sorun yaşamadım, neden bu kadar kötülüyorsunuz.
evet kafan cok geride kalmış ne hak biliyorsun ne hukuk biliyorsun ne esnaflık biliyorsun yolun cok uzun RABBİM yolunu acık etsin...yine üstüne basa basa diyorum sahtekarsın HUMA OTO .ADNAN CETİNEL.Adnan Çetinel' Alıntı:çok gerilerde kalmış
08numan08' Alıntı:Özür dilerim siteye resim nasıl konuluyor.
yavuz abi ben huma oto denilen sahtekar firmadan 6 ay önce tmax 1200 vinc aldım carşamba günü takıldı pazar günü araziye cıktık arkadaşım battı vinci ilk defa actık geri toplamadı halatı konple cıkartık ortalarında kopuklukları gördük ve vincin kulanılmış ve arızalı vinc gönderdiklerini bu sahtekar firma 6 aydır kabullenmiyor kulanılmış arızalı vincde kendilerinde paramda kendilerinde abi malının arkadında durmayan hic bir şeyini arkasında duramaz abi yazdıklarımın arkasındayım ilk karşılaştığım yerde de nerde olursa olsun mahkemede olsa yüzüne karşı söyleyeceğim SAHTEKARSIN DİYE ...yavuz-çelikel' Alıntı:neler yaşandı bilmiyorum ama bu tür saldırgan tavırlar hoş değil , kişi yada şirketleri hedef alan sözler havada olmadığını; sitede kayıt altında olduğunuda unutmamak lazım.
RABBİM SENİ BANA SABRIMLA SINMAK İCİN İMTAHAN EDİYOR ADNAN CETİNEL SEN BU SAVAŞTAN GALİP CIK YERİN 2 METRE ALTI VAR BELKİ SENİN BU TAVIRLARIN İNANIYORUMKİ RABBİM TARAFINDA BİZE MÜKAFAT OLARAK DÖNECEK SEN BU VİCDANLA NASIL YAŞARSIN BU NABALIN ALTINDAN NASIL KALKARSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU SİTEDEKİ HERKESDE BİLİYORKİ YÖNETİCİLERDE DAHİL 3 AY BU TARTIŞDIK SEDAT BEYE BEN DEDİM BU KONUYU KALDIR ABİ DİYE BU YAZILANLARI ONLAR OKUMUYORLARMI SEN NE KADAR PİŞKİN BİR İNSANMIŞSIN HİC BİR ŞEKİLDE YAZIŞMADIM DİYORSUN KENDİM DEN UTANIYORUM SENLE MUHATAP OLDUM DİYE BANA 1.400 BORCUN VAR BU BORCU 3 GÜN İSTEYECEĞİM SEN DEN KURANI KERİM DERKİ ALACAĞINIZI 3 SEFER İSTEYİN BU 1 ADNAN CETİNEL BANA OLAN BORCUNU VER ...Adnan Çetinel' Alıntı:bu yukarıdaki arkadaşı hiç tanımam, karşılıklı yazılı veya sözlü bir diyaloğumuz olduğunu hatırlamıyorum, sanırım bir arkadaşını desteklemek amacıyla yazıyor, ama aklıma bazı arkadaşların imzası olarak gördüğüm bir söz geldi.
"Bizi Bilen Bilir, Bilmeyen de Kendisi Gibi Bilir. .! HZ.Mevlana
Herkese sevgiler
vazgecmem58' Alıntı:RABBİM SENİ BANA SABRIMLA SINMAK İCİN İMTAHAN EDİYOR ADNAN CETİNEL SEN BU SAVAŞTAN GALİP CIK YERİN 2 METRE ALTI VAR BELKİ SENİN BU TAVIRLARIN İNANIYORUMKİ RABBİM TARAFINDA BİZE MÜKAFAT OLARAK DÖNECEK SEN BU VİCDANLA NASIL YAŞARSIN BU NABALIN ALTINDAN NASIL KALKARSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU SİTEDEKİ HERKESDE BİLİYORKİ YÖNETİCİLERDE DAHİL 3 AY BU TARTIŞDIK SEDAT BEYE BEN DEDİM BU KONUYU KALDIR ABİ DİYE BU YAZILANLARI ONLAR OKUMUYORLARMI SEN NE KADAR PİŞKİN BİR İNSANMIŞSIN HİC BİR ŞEKİLDE YAZIŞMADIM DİYORSUN KENDİM DEN UTANIYORUM SENLE MUHATAP OLDUM DİYE BANA 1.400 BORCUN VAR BU BORCU 3 GÜN İSTEYECEĞİM SEN DEN KURANI KERİM DERKİ ALACAĞINIZI 3 SEFER İSTEYİN BU 1 ADNAN CETİNEL BANA OLAN BORCUNU VER ...