Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vanguard Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,273
Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Arkadaşlar burası bir aile. Siteye üye olduğunuzda siteyi iyice bir inceleyin lütfen. Yazılan çizilen söylenen aile içinde birilerini rencide edebilir.Dediğim gibi araç aile içinde.
Unutmayın herzaman kaçan balık büyük olur.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
arkadaşlar yukarıdaki ilandaki recue team logolu araç sitemiz üyesi arkadaşımızın aracıdır. ilan panosunda vardı sanırım ilanı.
arkadaslar etık olan ne pekı 1.5 sene oncekı rakkamları yazıp araç 17500 demekmı ben galerici degilim tek kızdığım nokta sanal ortamdakı geyık cidi alıcıya fiyat için gerekeni yaparım ve şunuda belirteyim ilgilenmıyen arkadaşlarda serbest muhabett köşesinde yorum yapsınlar

bırde alıcı olan arkadaslar arayı yada gelip aracı yakınen görsunler yazılan ilk rakkam geçerlidir yorumcu arkadaşlar içinde rakkam 30000 tl isteyen alsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rescueteam' Alıntı:
arkadaslar etık olan ne pekı 1.5 sene oncekı rakkamları yazıp araç 17500 demekmı ben galerici degilim tek kızdığım nokta sanal ortamdakı geyık cidi alıcıya fiyat için gerekeni yaparım ve şunuda belirteyim ilgilenmıyen arkadaşlarda serbest muhabett köşesinde yorum yapsınlar

Yapılan konuşmaları (geyik olarak tabir ettiğiniz) engellemeye çalışmış biri olarak, yazılanları söylenenleri tam olarak anlamadan yazdığınız ortaya çıktı. Ben sizi krumaya çalışmıştım oysaki.Selamlar.

beymen' Alıntı:
satıcı ilanı ilk yayınladığı zaman aradım 20 bin tll den kapı açtı...bir kaç gün sonra 22 bin e çıkardı..şimdide 26 bine çıkarmış fiyatı bu ticaret ahlakına hiç etik değil bence ...galiba bu araca baktı talep var artırdı fiyatı..tuturursam ...........................yaparım diye düşünüyor...
bana tl nonu yazarmısın

yavuz-çelikel' Alıntı:
Yapılan konuşmaları (geyik olarak tabir ettiğiniz) engellemeye çalışmış biri olarak, yazılanları söylenenleri tam olarak anlamadan yazdığınız ortaya çıktı. Ben sizi krumaya çalışmıştım oysaki.Selamlar.
yavuz bey sözlerim size değil yanlış anlamayın 1.5 sene önce 17000 tl alınan yukselyılıp 5 lastık port cb telsiz çekı demiri ve bır suru mekanık bakım yapılan bır araca yoruma kızıyorum slm

DEĞERLİ DOSTLARIM BENİM SÖZÜM AÇIK VE NET TABİKİ HERKES MALININ FİYATINI İSTEDİĞİ ŞEKİLDE BELİRLER VE DEĞİŞTİRE BİLİR ...SANIRIM ELEŞTİRİMDEN BAZI ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMIŞ EĞER BİZ DOST VE AİLE İSEK BU NASIL BİR FİYATDIR Kİ DOLAR KURU GİBİ FİYAT İSTİKRARSIZLIĞI GÖSTERSİN..BU BENİM DÜŞÜNCEME VEDE ANLAYIŞIMA TERS...

arakadaşlar biribirimizi rencide etmeden tartışsak paylaşsak.

sayın beymen arkadaş serbest piyasa ekonomisindeyiz ayrıca

aracı şu anda satan arkadaş belki çok para harcadı ve üzerine koydu

yada sadece canı bu fiyata satmak istiyor..tamamen kişisel tercih.almazsınız sorun olmaz.

ne ilanlar var 15 liralık araca 55 lira yazanlar mevcut..o yüzden uzatmaya gerek yok bence.

selamlar.

arkadaslar bu aracın hepimizı yormasına uzuldum rakkamın değişmesi sebebi özel talibi olacak olan varsa 20000 tl herkeze selam

BU KONUNUN UZAMASINI BENDE İSTEMEZDİM..YAZILANLARI BİR YANA BIRAKIP ..TÜM GEZENBİLİR DOSTLARINA SEVGİ SAYGILAR..DİLİYORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR