BU ARAÇ HAKKINDA ACİL BİLGİ ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bay25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,420

bay25

Kamp I
MERHABA DEGERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİ ARANIZDA YENİ SAYILIRIM UZUN Bİ XJ ARAYIŞINDAN SONRA TEMİZİNİ BULAMADIGIM İÇİN BU ARACI DUSUNUYORUM SİZİN DEGERLİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERİM? ARAÇ SAHİBİ MOTOR VE ŞANZUMANA SIFIR HATA DİYOR?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-off-road-donanimli-1980-model-cj-5-43961098/detay/#

Etiketler
Ynt: BU ARAÇ HAKKINDA ACİL BİLGİ ?

selam araç sahibi benim.

araç için yazılanlarda eksik var ama fazlası yok ;)

motor blok dahil sıfır ve gerçekten on numara bir araç...

daha fazla detayı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70199.0 linkinde bulabilirsiniz ...

dronder' Alıntı:
selam araç sahibi benim.

araç için yazılanlarda eksik var ama fazlası yok ;)

motor blok dahil sıfır ve gerçekten on numara bir araç...

daha fazla detayı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70199.0 linkinde bulabilirsiniz ...

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

maşallah diyorum herkez cok iyi dileklerde bulunmuş... fakat araca herkez'bu fiyata bu arac nasıl satılmaz' diyor neden satılmadı bende cok merak ettim ?

bay25' Alıntı:
maşallah diyorum herkez cok iyi dileklerde bulunmuş... fakat araca herkez'bu fiyata bu arac nasıl satılmaz' diyor neden satılmadı bende cok merak ettim ?

Bu forumda herkes kendi bir araç yapma derdindede ondan burada satılmadığını düşünüyorum.Araç 10 nnumara ve dolu bir araç.Cj denilen araçta zaten nasıl bir kusur olabilir sizce, mercedes mi bu.:smiley:

bay25' Alıntı:

Yavuz beyin dedikleri aynen doğrudur.

Birde bu fiyata insanlar genelde leş denilecek cj kere istiyorlar. Bu fiyata bu donanıma inanamıyorlar. :smiley:

Birde bu fiyata insanlar genelde leş denilecek cj kere istiyorlar. Bu fiyata bu donanıma inanamıyorlar. :smiley:
[/quote]

evet donanımlı bir arac tabi cok arıyıp soran oluyordur sizi önder bey ama xj ile cj arasında kararsızım biraz daha bilgi toplamam lazım sızın aracınızın muaynesi var degilmi?

dronder' Alıntı:
Muayenesi var.

İnsallah sizin İcin hayırlısı olur.

cok teşekkürler saolun? aracın offroad yaptıgı resimler falan varmı sıtede varsa link atabilirmisiniz

aracınız gayet albenısı olan ve donanımlı bır araç..anlaşılankı baya bır emek sarfedilmiş..ellerınıze saglık..fakat benım gozume bırsey takıldı ..ya bu cj lerın tentelerı nıye duzgun degılde hep kavıs verıyolar..gorunumu bozuyo ....yanlardan ınce demır koyup bırazdaha duzlestırp daha duzgun bır sekıl alabılır..acaba off road da her hangı bır fonksıyonu varmı ..?

Bence kavis ayrilik bir guzellik katiyor...
Arac guzel, elinize saglik, hayirli satislar...

Bence xj ile cj yi kiyaslamamsk lazim, farkli araclar... Cj bir yasam bicimi gibi daha cok, xj ise offroad yapilabilecek gunluk kullanimada uygun bir aracdir...

Merhaba;
bir yorum da benden,

XJ ve CJ kesinlikle farklı kategoride araçlar, sadece bir JEEP kardeşliği var, ikisini kıyaslamamak lazım
tanıyor ve kullanımı hakkında fikir sahibi olarak CJ almalısınız, fiyatına, donanımına, rengine bakıp, kabaca maliyet hesabı yapıp "kelepirmiş bu" diyerek CJ alınmaz.
CJ; üzerine ne kadar para harcarsanız harcayın değeri ancak harcadığınızın yarısı kadar artan, harcadığınızla kaldığınız, bu donanımları uygularken yaşadığınız keyfi hatırladığınız, yol dışında diğer araçların tırmaladığı, battığı yerlerde yüzünüzde bir tebessümle güle oynaya yürüdüğünüz bir araçtır, ama en genci 30 yaşında bir araçtır.
bu aracı kendiniz aynı donanım ile toplamaya kalksanız büyük ihtimal 6 ay uğraşır, 3 aşağı 5 yukarı da en az bu paraları harcarsınız
tabii;
- uygun araç bulunacak
- uygun yedek parça bulunacak
- uygun usta bulunacak
- uygun zamanlama yapılacak
şahsım adına ben bir CJ ve özellikle CJ5 alacak olsam bu aracı alırım,

basitçe;
motoruna LPG uygulanmamış olması ve ön camda ısıtıcı olması bile bu aracın CJ5 i iyi bilen biri tarafından hazırlandığını ve kullanıldığını ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR