Bu Araç Hakkında Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,455

hagurel

L200 Magnum 4x4
Yer
BOLU
bu soru burada sorulurdu sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum ilan adresi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-temiz-lant-arayanlara-satlik-31775580/detay

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında Görüşleriniz

Merhaba,
Aracı bir kaç haftadır bende görüyorum. Bütün aşinalığım burdan fakat aracın km'si biraz yüksek geldi bana. Eğer aracın bakımları yazıldığı gibi a dan z ye yapılmışsa o zaman durum değişebilir. Tabii araçta belirli oranda (hangi şartlarda kullanıldığına da bağlı olarak değişcecek) bir malzeme yorgunluğu olacaktır. Ama bu araçların bu km'leri katlayarak devirdikleri de biliniyor. Sonuç olarak aracı bilen birinin çıkmasının yanı sıra imkanınız varsa aracı görmeniz ve iyi bir ustaya/servise göstermeniz en sağlıklısı olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılar..

bilgilerinize teşekkür ederim benim de kafamı karıştıran km si zaten araçta bana 800 km mesafede gidip te geriye boş dönmek var motoruna bir işlem yapılmamış kaporta ve alt yürüyen parçalar değiştirilmiş lastiklere bakılırsa offroad da kullanılmış gibi bir de ön konsolda teybin takılış şekli tuhaf bunlarda ön konsol böylemidir yoksa uydurma bi konsol mu takılmış araçta teyp takacak yer yok orda arazi vitesinin kullanma açıklaması olması gerek değil mi?

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi olan varmı bakarsanız sevinirim

Hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama ben İzmir'deyim ve bir temiz disco arıyorum. İstanbula geçtiğimiz h.sonu 4 araç bakmaya gittim ve elim boş döndüm. :-\ İnanın bu durum oldukça sinir bozucu ve insanın moralini bozuyor. Yani size tavsiyem 800 km gidip tek bir araca bakmayın derim. Ben birden fazla araca bakmama rağmen servisten onay alan yada benim içime sinen bir araç bulamadım. Sizin tek atış şansınız olacak. Sonuçları biraz ağır olabilir. Buna katlanırım derseniz tercih sizin, hiç durmayın gidin aracı görün derim.

Bu arada bende ctesi bir araç göreceğim. Belki aracı tanıyan birileri vardır ve ekspertiz öncesi biraz bilgi verir diye aşağıda linki yazıyorum. Bu aracı tanıyan/bilen varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-sahibinden-tertemiz-discovery-1-33206332/detay

Saygılar..

Selamlar;

Baktığınız ilk araç 1994 model, 1989 - 1994 yılları arası Discovery 200 Series diye geçer, ve ön konsolu bu şekilde idi. ikinci (bordo olanı) araç Discovery 300 Series diye geçer ve gördüğünüz ön konsol 1995 - 1998 yılları arasındaki araçlarda olur.

94 model aracın ön panjur, farlar, far çıtaları değişmiş. Görüntüsü güzel olsun diye yapılmış olabilir, ya da kaza sonrası bunlar takılmış olabilir. Boyası 94 model araca göre çok iyi duruyor.

Bordo aracı sanki daha önce de forumdan birisi incelemişti diye hatırlıyorum. Geçmiş mesajları kurcalarsanız bilgi bulacağınıza inanıyorum.

edaghan' Alıntı:
Bordo aracı sanki daha önce de forumdan birisi incelemişti diye hatırlıyorum. Geçmiş mesajları kurcalarsanız bilgi bulacağınıza inanıyorum.

Bakmıştım geçmiş mesajlara fakat çok fazla konu olduğundan denk gelmedi herhalde. Tekrar bir arayalım bakalm. Teşekkürler..

hagurel' Alıntı:
bilgilerinize teşekkür ederim benim de kafamı karıştıran km si zaten araçta bana 800 km mesafede gidip te geriye boş dönmek var motoruna bir işlem yapılmamış kaporta ve alt yürüyen parçalar değiştirilmiş lastiklere bakılırsa offroad da kullanılmış gibi bir de ön konsolda teybin takılış şekli tuhaf bunlarda ön konsol böylemidir yoksa uydurma bi konsol mu takılmış araçta teyp takacak yer yok orda arazi vitesinin kullanma açıklaması olması gerek değil mi?
Engin Bey gerekli açıklamayı yapmış zaten.torpido ve konsol orjinal...

bordo aracı siteden kagan isimli bir üye arkadaş satıyor hafızam beni yanıltmıyorsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR