KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm arkadaşlar kısmet olursa bu aracı düşünüyorum ben normalde nissan'cıyımdır...ilk defa mıtsubıshi alacam 2 skystar eskittim 1 adet navara 4x4 le modeli mitsubishi ile ilgili hiç bilgim yok neden bu araç bütceme uygun tabi temiz ise sorunsuz ise yoksa almam şimdi benim öğrenmek istedigim bu araç hangi modeli dolusumu ,boşumu ne özellikleri vardır kilit vs varmıdır ...teşekkürler saygılar duran
adanada ikamet ediyorum ve araç adanada oldugundan birazda istiyorum km cok mudur sizce fiyat nasıl kusura bakmayınız bilmiyorum mitsubishi leri biraz detay alabilirsem cok sevinecem ...saygılar
Mitsubishi ve bilhassa yeni L200 alacaksan tüm bakımlarının yetkili serviste yapılmış olduğuna KESİNLİKLE dikkat etmen gerekli.
Bu motorlar çok iyi ama iyi bakılmadığında bir o kadarda sıkıntılı motorlar.
En önemlisi YETKİLİ SERVİS BAKIMI bunu mutlaka araştır.
Birde 80.000 KM ağır bakımı nerede yapılmış ona bak (Yetkili servislerde 2500-2800 TL arası tuttuğundan millet bunu yarım yamalak dışarıda yaptırıyor.)
slm turgay bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,,,yeni mıtsubıshi demişsiniz ben bu aracı almayı düşünüyorum 2007 model 4x4 otomatik şanzıman ewt servis konusunu bende düşünüyorum en saglıklı bilgi acısından dediklerinizi uyguluyacagım tekrar teşekkürler ...........saygılar duran
Alacağnız aracı arazide kullanacaksanız %100 kilitli olan modelini tercih edin ve mümkünse manuel vites alın ..
[/q
herkese selam kesinlikle buna katılıyorum %100 kilit arazide acayip işe yarıyor ve araba kullanmaktan zevk almak için %100 manuel
slm arkadaşlar bu araç hangi modeli işte onu soruyorum kilitlimi kilitsizmi manuel vites konusunda kararsızım eşimde kullanıyo zaman zaman......saygılar
bu araçlarda direksiyonun sol tarafında ortadaki düğmenin üzerinde lock yazısı varsa kilit sistemli aynı düğme üzerinde araba resmi varsa elektironik sıtabileze yol kontrol sistemi esp nin biraz gelişmişi (araçta zaten esp var) vitez konusuda sizin zevkinize kalmış .fiyat acısından kaza değişen boya çizik yoksa normal . araçta chip varmış artı bir özellik diyebiliriz .
bu araçlarda direksiyonun sol tarafında ortadaki düğmenin üzerinde lock yazısı varsa kilit sistemli aynı düğme üzerinde araba resmi varsa elektironik sıtabileze yol kontrol sistemi esp nin biraz gelişmişi (araçta zaten esp var) vitez konusuda sizin zevkinize kalmış .fiyat acısından kaza değişen boya çizik yoksa normal . araçta chip varmış artı bir özellik diyebiliriz .
slm öncelikle acıklamanız için teşekkür ederim ama benim anladıgım o dügmede arac resmi var ise atsc dedikleri sistem yok şayet lock yazıyorsa kilit sistemi var doğrumu anlamışım eger dogru ise hangisi daha verimli arazide atsc ye de iyi demişlerdi okudugum bi konuda.......saygılar
slm öncelikle acıklamanız için teşekkür ederim ama benim anladıgım o dügmede arac resmi var ise atsc dedikleri sistem yok şayet lock yazıyorsa kilit sistemi var doğrumu anlamışım eger dogru ise hangisi daha verimli arazide atsc ye de iyi demişlerdi okudugum bi konuda.......saygılar
Birde 80.000 KM ağır bakımı nerede yapılmış ona bak (Yetkili servislerde 2500-2800 TL arası tuttuğundan millet bunu yarım yamalak dışarıda yaptırıyor.)
slm cevabınız için teşekkür ederim öncelikle şimdi abicim pekala şöyle bişey diyeblirmiyiz 2007 tüm L 200 4x4 lerde kilit (lock) düğmesi var,,,yüksek modellerde atsc var öylemi yoksa donanıma göremi atıyorum 2007 4x4 lüks modelinde demi atsc var ....saygılar duran
Servisin yeter artık bu araçtan yeterince para kazandım, ben yeni araçlar satayım eski araçlarla sanayideki ustalar uğraşsın şeklindeki politikası bence bu.
Uğraşmak istemediğin aracın bakımına giydireceksin ki müşteri birdaha sana gelmesin.