Bu Araç Nasıldır...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,931

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
slm arkadaşlar kısmet olursa bu aracı düşünüyorum ben normalde nissan'cıyımdır...ilk defa mıtsubıshi alacam 2 skystar eskittim 1 adet navara 4x4 le modeli mitsubishi ile ilgili hiç bilgim yok neden bu araç bütceme uygun tabi temiz ise sorunsuz ise yoksa almam şimdi benim öğrenmek istedigim bu araç hangi modeli dolusumu ,boşumu ne özellikleri vardır kilit vs varmıdır ...teşekkürler saygılar duran

adanada ikamet ediyorum ve araç adanada oldugundan birazda istiyorum km cok mudur sizce fiyat nasıl kusura bakmayınız bilmiyorum mitsubishi leri biraz detay alabilirsem cok sevinecem ...saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-tertemiz-l-200-4-4/detay

Etiketler
Ynt: Bu Araç Nasıldır...

Aracı MUTLAKA yetkili servise göster kardeş.

Mitsubishi ve bilhassa yeni L200 alacaksan tüm bakımlarının yetkili serviste yapılmış olduğuna KESİNLİKLE dikkat etmen gerekli.

Bu motorlar çok iyi ama iyi bakılmadığında bir o kadarda sıkıntılı motorlar.

En önemlisi YETKİLİ SERVİS BAKIMI bunu mutlaka araştır.

Birde 80.000 KM ağır bakımı nerede yapılmış ona bak (Yetkili servislerde 2500-2800 TL arası tuttuğundan millet bunu yarım yamalak dışarıda yaptırıyor.)

Alacağın araç şimdiden hayırlı olsun ..

slm turgay bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,,,yeni mıtsubıshi demişsiniz ben bu aracı almayı düşünüyorum 2007 model 4x4 otomatik şanzıman ewt servis konusunu bende düşünüyorum en saglıklı bilgi acısından dediklerinizi uyguluyacagım tekrar teşekkürler ...........saygılar duran

Selam,

Alacağnız aracı arazide kullanacaksanız %100 kilitli olan modelini tercih edin ve mümkünse manuel vites alın ..

Fantastic Light' Alıntı:
Selam,

Alacağnız aracı arazide kullanacaksanız %100 kilitli olan modelini tercih edin ve mümkünse manuel vites alın ..

[/q
herkese selam kesinlikle buna katılıyorum %100 kilit arazide acayip işe yarıyor ve araba kullanmaktan zevk almak için %100 manuel

slm arkadaşlar bu araç hangi modeli işte onu soruyorum kilitlimi kilitsizmi manuel vites konusunda kararsızım eşimde kullanıyo zaman zaman......saygılar

bu araçlarda direksiyonun sol tarafında ortadaki düğmenin üzerinde lock yazısı varsa kilit sistemli aynı düğme üzerinde araba resmi varsa elektironik sıtabileze yol kontrol sistemi esp nin biraz gelişmişi (araçta zaten esp var) vitez konusuda sizin zevkinize kalmış .fiyat acısından kaza değişen boya çizik yoksa normal . araçta chip varmış artı bir özellik diyebiliriz .

santairas' Alıntı:
bu araçlarda direksiyonun sol tarafında ortadaki düğmenin üzerinde lock yazısı varsa kilit sistemli aynı düğme üzerinde araba resmi varsa elektironik sıtabileze yol kontrol sistemi esp nin biraz gelişmişi (araçta zaten esp var) vitez konusuda sizin zevkinize kalmış .fiyat acısından kaza değişen boya çizik yoksa normal . araçta chip varmış artı bir özellik diyebiliriz .

slm öncelikle acıklamanız için teşekkür ederim ama benim anladıgım o dügmede arac resmi var ise atsc dedikleri sistem yok şayet lock yazıyorsa kilit sistemi var doğrumu anlamışım eger dogru ise hangisi daha verimli arazide atsc ye de iyi demişlerdi okudugum bi konuda.......saygılar

NVR01' Alıntı:

slm öncelikle acıklamanız için teşekkür ederim ama benim anladıgım o dügmede arac resmi var ise atsc dedikleri sistem yok şayet lock yazıyorsa kilit sistemi var doğrumu anlamışım eger dogru ise hangisi daha verimli arazide atsc ye de iyi demişlerdi okudugum bi konuda.......saygılar

Zorlu arazi koşullarında R/D LOCK yani %100 kilit en verimlisidir ..

Birde 80.000 KM ağır bakımı nerede yapılmış ona bak (Yetkili servislerde 2500-2800 TL arası tuttuğundan millet bunu yarım yamalak dışarıda yaptırıyor.)

2500 ytl'lik bakım mı olur?! Bunun adına yetkiyi kötüye kullanmak denir. :D Merak ettim neler dahilmiş bu bakıma...

NVR01' Alıntı:

araç resmi varsa atsc var lock yazıyorsa kilit sistemi var demektir ben iki tür aracıda kullandım arazide kesinlikle tartışılmaz kilitli sistem

santairas' Alıntı:
araç resmi varsa atsc var lock yazıyorsa kilit sistemi var demektir ben iki tür aracıda kullandım arazide kesinlikle tartışılmaz kilitli sistem

slm cevabınız için teşekkür ederim öncelikle şimdi abicim pekala şöyle bişey diyeblirmiyiz 2007 tüm L 200 4x4 lerde kilit (lock) düğmesi var,,,yüksek modellerde atsc var öylemi yoksa donanıma göremi atıyorum 2007 4x4 lüks modelinde demi atsc var ....saygılar duran
Fantastic Light' Alıntı:

Triger seti, bilyaları, periyodik bakım vs.

vay be ne triger setiymiş 2500 tl alla alla yuhhh diyorum....saygılar

Duran ancak kosk ü yuzde yuz kilitle cıkarız insallah alırsın simdiden hayırlı ugurlu olsun hoscakal..

vay be ne triger setiymiş 2500 tl alla alla yuhhh diyorum....saygılar

Servisin yeter artık bu araçtan yeterince para kazandım, ben yeni araçlar satayım eski araçlarla sanayideki ustalar uğraşsın şeklindeki politikası bence bu.
Uğraşmak istemediğin aracın bakımına giydireceksin ki müşteri birdaha sana gelmesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR