Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya okuyunca gerçekten şaşırdım nekadarda kendinden emin bir arkadaş koskoca amerikan jeep oldu japon esas hayret ettiğim motoru fabrika çıkışı orjinal yazmış gerçekten ilginç dizeli varda bizmi bilmiyoruz yoksa özel torpidoya hastaa oldum ya bu arada cj-5i bilenler aradaki farkı görebildimi..?
Valla ben fark göremedim çakma torpido dışında.Ayrıca amerikalılar ufak motor yapma özürlüsü 2000 üstelik dizel bir motor yapacağını o tarihte hiç sanmıyorum
bu arkadaşı iyi bir yemişler oda birilerini yemeye uğraşıyor bence
bu resme bakıp gercekden üzüldüm şimdi arazi taşıtları yada daha dar alana alayım cj ler konusunda bilmeyen birisi buna bakıp tüm cj lerin böyle olduğunu düşünse sonrada gelip bilmiş bilmiş orjinal cj görünce bu yanlış kandırmışlar sizi dese insan kahrından ölür dahada ötesi genç yetişen nesil bu araçları tanıyamayaçak ve hepsini böyle düşüneçek way yurdumun insanı var fiyada zaten diyecek bişe yok araç kendisinin istediği parayı koyar makul mantıklı olmasına gerek yok )))
Ya fiyat zaten bomba 32000 lira helal olsun allah hayırlı müşteriler versin tam karadeniz işi olmuş orjinalliği bozulan torpido dizel motor falan geçen bi cj 6 ilanı vardı yeşil ondada tempra torpidosu vardı bide amcam özel yapım torpido yazmış demek o tarafın insanları değişiklik istiyolar bana garip geliyo tabi benimki km de 400 krş yakıyo ama olsun genede dizel motor istemem ...