Bu Araç Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,367

Etiketler

Ynt: Bu Araç Nedir

:smiley: Valla tam bir bomba :D
Ama benim arabam Ohio

cj8decodew.jpg

Ya okuyunca gerçekten şaşırdım nekadarda kendinden emin bir arkadaş koskoca amerikan jeep oldu japon esas hayret ettiğim motoru fabrika çıkışı orjinal yazmış gerçekten ilginç dizeli varda bizmi bilmiyoruz yoksa özel torpidoya hastaa oldum ya bu arada cj-5i bilenler aradaki farkı görebildimi..?

Valla ben fark göremedim çakma torpido dışında.Ayrıca amerikalılar ufak motor yapma özürlüsü 2000 üstelik dizel bir motor yapacağını o tarihte hiç sanmıyorum :D
bu arkadaşı iyi bir yemişler oda birilerini yemeye uğraşıyor bence ;) :D

bu resme bakıp gercekden üzüldüm şimdi arazi taşıtları yada daha dar alana alayım cj ler konusunda bilmeyen birisi buna bakıp tüm cj lerin böyle olduğunu düşünse sonrada gelip bilmiş bilmiş orjinal cj görünce bu yanlış kandırmışlar sizi dese insan kahrından ölür dahada ötesi genç yetişen nesil bu araçları tanıyamayaçak ve hepsini böyle düşüneçek way yurdumun insanı var fiyada zaten diyecek bişe yok araç kendisinin istediği parayı koyar makul mantıklı olmasına gerek yok :smiley:)))

Japon jeep ler var ama arkadaşlar.Mitsubishi orjinalmidir bilmiyorum ama dizel.

Reunion2004MitsuJ24.jpg

155427_F_Large.jpg

Ya fiyat zaten bomba 32000 lira helal olsun :smiley: allah hayırlı müşteriler versin tam karadeniz işi olmuş orjinalliği bozulan torpido dizel motor falan geçen bi cj 6 ilanı vardı yeşil ondada tempra torpidosu vardı bide amcam özel yapım torpido yazmış demek o tarafın insanları değişiklik istiyolar bana garip geliyo tabi benimki km de 400 krş yakıyo ama olsun genede dizel motor istemem ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR