BU CJ 5 ALINIR MI ? YARDIMM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,568

son_kral_54

Hamdi TEKMEN
Yer
Ankara / Sakarya
1977 Model 2.4 dizel toyoto motoru,5 ileri şanzuman,durumu oldukça iyi,Bu araç alınır mı ? Alınırsa ederi nedir ? yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkler

14032010259.jpg

22052010283.jpg

22052010284.jpg

22052010285.jpg

22052010286.jpg

Etiketler
Ynt: BU CJ 5 ALINIR MI ? YARDIMM

Bence 78 model ve ustune bakın. Cj kullanacaksanız orjınal yada orjınale yakın olsunkı Cj ye bındıgınızı hıssedebılesınız.

76 77 ve 78 model cj serisi aynı seridir 79 modelde elektronik ateşleme denge kolu ve önleri disk tipidir 80 modelde 4 ileri şanzuman vardır onun için 76 ve üstü alırsanız aynı ti olur isterseniz bu sayılan özellikleri yapabilirsiniz......

sahibinden deki ilanımı inceleyin isterim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-4-ileri-disk-fren-h-direksiyon-e-atesleme-cift-bare-vs-31862579/detay

arcınız güzelmş.lakin o cj benimle takasa girmek istemişti.
bende sağolsunlar aldığım msjlar sonrası vazgeçtim.

öncelikle merhaba arkadaşlar bende motosikletden sonra bana en yakın 4 tekerlekli olarak CJ 5 serisini sevdim :smiley: yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim bende 74 model askeriyeden çıkma bir CJ5 buldum model yılı olarak 74 den daha eskisini alma demişti bir kullanan buradada 78 den eskisi alınmamalı yazısını gördüm araç güzel durumda tabiki yükseltmek lastikleri büyütmek tente gibi aksesuarları eksik kaportası koltukları güzel sizce 5000 lira edermi bunuda sorayım teşekkürler acemi olduğum için herşeyi sorayım

72 73ve 75 model cj.5 ler ilk çıkanlardır bu araçlar eski model tuzladan sonra çıktığı için şase makas sistemi eski model tipidir ve dar şase ince makas olarak geçer eğer 76 model ve üstü alırsanız o araçlar geniş şase makasdır şanzumanı yeni modaldir göğüs sistemi farklıdır. ama ikiside cj.5 dir ikisine zevkle binebilirsiniz......

73-75 modellerin daha yeni modellerden eksisi oldğu gibi artıları da mevcuttur.örneğin arka defransiyel dana 44 olıup arka akslar şapkalıdır dolayısıyla arazide daha dayanıklıdır.motor daha torklu olup çekiş gücü daha fazladır.şanzıman büyük ihtimalle t14 olup t150 den daha az arıza çıkartır.dolayısıyla cj nin hiç bir modelinden korkmayın.

5355' Alıntı:
73-75 modellerin daha yeni modellerden eksisi oldğu gibi artıları da mevcuttur.örneğin arka defransiyel dana 44 olıup arka akslar şapkalıdır dolayısıyla arazide daha dayanıklıdır.motor daha torklu olup çekiş gücü daha fazladır.şanzıman büyük ihtimalle t14 olup t150 den daha az arıza çıkartır.dolayısıyla cj nin hiç bir modelinden korkmayın.
bu bilgi benm için önem arzediyor.cj lere ilgim var lakin hiç tecrübem yok bu araçlar hakkında.benim içincj nin arazi performansı önemli.
araziyi severm olmadık yerlere girip çıkmayı birazda arazide acımam araca.ayrıca defransyel kiltleride olmazsa olmazlarımdan.zira iki teker çekerken
iki tekerin yan gelip yatmasına kızarım. sanırım bu nedenledirki eski modelleri bana daha çok hitap edecek cj olsa gerek.bu mesajda anladığım eski modeller araziye daha uygun.yada bana yarayacak bu performansı verecek modeller hangileridir.
yardımlarınız için teşekkr.

cj5 in bütün modelleri arazide size aradığınız performansı sağlar.gözünüzü kapatıp bir cj alın.

son_kral_54' Alıntı:
arcınız güzelmş.lakin o cj benimle takasa girmek istemişti.
bende sağolsunlar aldığım msjlar sonrası vazgeçtim.

bu cj sızınle ne zaman takasa gırmek ıstedı ve sız ne gıbı mesajlar alınca vagectınız merak ettımde ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR