Bu Fotoğrafa Dikkat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,445
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat

aslında konu uzayınca politikaya girilecek ve bu pek uygun degil sanıırm...
Çoban elbette bir benzetmeydi... Bekir Coşkun'un göbeğini kaşıyan adam benzetmesi gibi... eminim hepsi göbeğini kaşımıyor o adamların ) ama bir sıfat bir tipleme koymak gerekiyor işte..

uzun lafın kısası...sonumuz hayrola

Etiketler

Allah sonumuzu hayır etsin egitim şart kundaktan mezara
uyumayalım inege tapanlar bile uzaya gidiyor biz hala neleri tartışıyoruz..

valla allah sonumuzu hayır etsin. (bu konuda kesin hemfikiriz)
ama aysun kayacının sözüne ben katılmıyorum
onun bu ve bunun gibi olayları kastederek o lafı söylediğine inanmıyorum
ukalalık yaptı bence...

ufuk abi o ilk off-road tecrübemizde abimle takla attığımızın resmi .
ormanda talihsiz bir kaza geçirmiştik.

vatandaşı büyütende bir kadın

hanımlar ya uyanacaksınız yada yorumları okumaya devam edeceğiz...

Şimdi bi bakarsın adam cikti foruma geldi benim o kadınla bi alakam yok ben sadece yoldan geçiyordum ;D ;D ;D
o zaman ne diyecegiz ben cok merak ediyorum ??? ;D ;D ;D ;D

o odun buraya gelebilecek biri olsaydı, zaten biz o fotoğrafı konuşuyor olmazdık !

yunus bager' Alıntı:
Şimdi bi bakarsın adam cikti foruma geldi benim o kadınla bi alakam yok ben sadece yoldan geçiyordum ;D ;D ;D
o zaman ne diyecegiz ben cok merak ediyorum ??? ;D ;D ;D ;D

sanırım konu iyi anlaşılmamış
mustafa bedir kardeşim o resimdeki şahsı kastettiğini ben sanmıyorum yunus bager bey de haklı olabilir mesela hepimizin istanbul içinde bile efendi bir kardeşimizin mesela ben mustafa bedir bey kardeşimin beyoğlunda uygunsuz bir resmini hiç hissetirmeden çekebilirim hemde yanında G varken bile
şimdi konuya geri dönelim bu resimdeki bir müslüman portresi asla değil islamda ki kadın haklarını uygulamaya ne AB nin ne ABD nin nede SSCB nin uygulamaya asla ve asla gücü yetmez uzatarak da bir şeyler ispat etmeye niyetim yok zate bilen biliyor herkes hakkı hukuku yani otobüste bayana yer vermek niyetinde olmayan modern ve çağdaş gencimiz uyuyor numarası yaparken ayaktaki bayanları görmüyor mu ki. kim haklı kim haksız inanın biliyor herne kadar bilmiyormuş gibi yapsada ne yani sanki o resimdeki adam bilmiyormu sanıyorsunuz onun işine ve nefsine öyle geliyor öyle yapııyor hiç üzülmeyin inanın bir gün gelecek hepsi düzelecek ama içimizden birleri köprü olmadıkça bu derya zor geçilir tek kürekli kayıkla . kürekleri ters çekmekten korkmalı alın o resme karşılık cevap resim buyrun işte buda insan buda müslüman ve riya olmasın bende yaptım aynın benzerini insan bütün mahlukata eşit olmadıkça hımm bakın daha güzel bir söz geldi aklıma benim inancım ne diyor bana ; SİZLER YERYÜZÜNDEKİLERE MERHAMET EDİNKİ GÖKYÜZÜNDEKİLERDE SİZE MERHAMET ETSİN (S.A.V.)

[attachment=1]

müslüman veya insan HER YARATILANI SEVER YARATNDAN ÖTÜRÜ
müslüman = ELİNDEN DİLİNDEN ZARAR GELMEYENDİR
diyelim ki geliyor kabahat o dine mensub kişinin mi yoksa mensubu oldu dinin bozuk oluşumu mu
1- her bilgiyi sağlam kaynaktan almaz isek
2-aldığımızı iyi anlamaz isek
3- yargısız infaz eder isek
4-ncü olacağıma odun olurum musaya asa olurum daha iyi MUSTAFA BEDİR kardeşimizi ve sizleri böyle hayırlı bir konuya vesile olduğunuz için i tebrik ediyorum yeterki seviyeli olsun

abi bu güzel duygu ve düşüncelerin için teşeekkür ederim.
söylediklerinde haklısın ama bu fotoğraf uzun zamandır net ortamında dolaşıyor tabi konuya senin baktığın gibi bakmadık. (en azından ben) yani o fotoğraf göründüğü şekliyle çok acı, peygamber efendimiz (s.a.v) üç kez ana dedikten sonra bir kez baba demiştir. (cennet anaların ayakları altındadır). tabiki islamiyette kadının yeri çok özel.

görmek duymak hissetmek anlamak ve işine gelmek istemeyenlere atfen ithaf olunur
mustafa bey;e saygılarım ile

Sevgili Üyelerimiz

Herkesin fikirlerine ve bu anlamda tabiki siyasi görüşüne saygımız sonsuz.

Ama lütfen şunu unutmayalım!!!

Biz doğa sporları ve aktiviteleri formuyuz.

Bizler farklı siyasi görüşlere,dine,mezhebe mensup büyük bir aileyiz.Kim hangi siyasi partiye,görüşe,dine ve mezhebe mensup olursa olsun bugune kadar hep beraber huzur içerisinde pek çok şeyi paylaştık.

Karşıt görüşlerin tartışmaları her zaman kırgınlıklara vardığından forumda bu tarz tartışmalar yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...