erdal484
HAOFFROAD
merhaba arkadaşlar hafta sonları araçlarımızın bakımlarını yeniliklerini bu konu altında paylaşalım
oguzhan3434' Alıntı:Malum her hafta bakim istiyo
Sent from my iPhone using Tapatalk
sakyuz' Alıntı:Erdal bey siz bu araba sayesinde yakında debriyaj sistemi ustası olursunuz
Şaka bi yana madem bu aletin içini yakından gördünüz bir soru sorayım.
Benim yeni aldığım suzuki birinci viteste gaza yüklenip hemen arkasından debriyaj pedalına aniden sonuna kadar basınca bir takırtı yapıyor. Bazen tek bazen ard arda iki ses geliyor. Acaba ne olabilir? Boşlukta kalan bir parça var sanki. Debriyaj rulmanı (bilye de diyorlar) olabilir mi? Bu arada debriyaj baya sert muhtemelen baskı balata son günlerinde. O normal birşey de takırtıyı anlayamadım...
vallah abi bilemiyorumben debriyaj ana merkezin içindeki mili söktüm yağ kaçırıyordu lastik yıpranmıştı mili streç filmle destekledim lastik biraz kalın oldu yağ kaçırması kesildi
)
sakyuz' Alıntı:Hmm.. neyse teşekkürler, kolay gelsin..
sakyuz' Alıntı:Hmm.. neyse teşekkürler, kolay gelsin..
land çı sadece land dan anlar.
Söküp orjinal galvaniz haline çevirirsen hayat boyu birşey yapman gerekmez.burakuysal' Alıntı:Elin deymişken tamponları da boyasaydın. Ben geçen hafta o işi 3 ayd ikinci defa yaptım.
La senin ki çelik de bizim ki fiber değil yaburakuysal' Alıntı:Benim tamponlar orjinal değil hacı. Benim hiçbirşeyi orjinal değil. Benimki zaten Sivas da bir sağlık ocağından çıkma. Sonrada verelini offroad. Çelik ön tamponlar arka tamponlar ofset jantlar vs