Bu Paraya Hangi L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barisavci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,268

barisavci

Ana Kamp
Arkadaşlar off roadda yanınızda olmak üzere bir araç almaya karar verdim. Bu aracı hem işte hemde haftasonu gezilerinde kullanmak üzere düşündüğümden en uygun seçenek olarak L200' e karar verdim sayılır. Ancak araçlarla ilgili kafam araştırdıkça karıştı. Fiyatlar müthiş bir aralıkta oynuyor ve off road ve arabalar konusunda çok çok acemi olduğumda düşünülürse acaba siz olsanız aşağıdaki 2 ilandan hangisini tercih ederdiniz? Sebepleriyle belirtirseniz çok çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

1. Alternatif
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-ozel-yapim-l200/detay/bu araç oldukça emek verilmiş güzel bir araç olarak görünüyor.

2. Alternatif
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-acilllll-4x4-l200-magnum-33634751/detay/bu araçta çok yeni

kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Etiketler

Ynt: Bu Paraya Hangi L200

Öncelikle Vites tercihiniz önemli hangisini seviyorsanız

İlk araç ta her şey yapılmış off road için kendiniz yapmak zorunda kalmazsınız

Kilometreside Yüksek değilmiş 30000

Diğer arac ise modeli yeni olması avantajı var ama triptonik değil normal otomatik vites.

yeni aracın direksiyondan kumanda özelliği ve bazı bir kaç farklılıkları var

eskinin vergisi su an daha düşük ama yeniv ergi sistemine geçilirse bilemem

Yeni araca bu ekipmanları yapmak da 10000 tutar sanırım :D

1. araç daha mantıklı :D tabi işi tam bilenleri dinlemek lazım Ama onlarda %90 1 derler :D

Selam,

1. Araç büyük ihtimalle İntense modeli. (Havalı kilit olup olmadığı belli değil)
2. Araç ise İntstyle modeli 1. araca göre daha donanımlıdır (Isıtmalı koltuk, Sunroof, Astc, Isıtmalı silecek suyu vs.) ama kesinlikle havalı kilit yok.

Bana soraranız vergi avantajı için 2007 model bir araç tercih edin.
Araç İntense veya İntense lux paketli olsun. (Bu paketlerde Arkalar %100 Havalı kilit olanlar var ve lux paket olanın extra 3-4 özelliği var.) (Birde 2006 yılında gelen invite paket 4x2 lerde havalı arka kilit var)
Kesinlikle arkalar %100 havalı kilit olsun (Elektirikli ayna ayar düğmesinin sağındaki tuş ta (R/D LOCK yazar)
Alacağınız aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış olsun ve araç 80.000 Km ağır bakımını atlatmış olsun. (Geçen serviste adama 2800 TL fiyat verdiler adam bu araba Q7 mi diye bağırıp duruyordu.)
Bu özelliklere sahip 2007 model temiz bir aracı takribi 33.000 TL civarına bulursunuz.

Sırası ile;

Vinç
Lastik jant
Yükseltme kiti
Şnorkel
Bullbar yan koruma
Karter ve orta diff korumaları
Tavan sepeti
Sis farları
Harici ısıtıcı

Ben ilk aklıma gelenleri yazdım bunlara zevke göre 2-3 ilave daha olabilir ve toplamda takribi 8.000 TL yi aşmayacak bir masraf ile 41.000 TL civarına ciddi anlamda arazai performansı olan bir L200 e sahip olabilirsiniz.

Bana sorarsanız dediğimi yapın ve araca yapılanların hepsini kendiniz bilin.

Bu işleri nerede yaptıracağınıza gelince;

Sizi Kartal Oto Sanayi sitesinde bu işlerin erbabı olan İLFER OTO İlyas Usta ile tanıştıralım ve işinde ciddi anlamda titiz olan İlyas usta aracınızı profesyonel olarak A dan Z ye hazırlayıp eksiksiz şekilde teslim etsin. (Kendisinin yarışlara araç hazırlamakla birlikte kendi yarışacağı araçları hazırlayarak yarışlara katılıyor.)

Kısacası yukarıda belirttiğiniz araçlara sakın sakın o paraları vermeyin, kafanıza göre bir araç alın ustasına teslim edin 10 gün sonra aracınız hazır.

Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun ..

Arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler. Hala bir karar veremedim ama karar verip yaptıracaklarımı mutlaka paylaşacağım. Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri