Buda Almanlarin DEFENDERI 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceruto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,510
Ynt: Buda Almanlarin DEFENDERI 2

Buradaki fiyatını bilmiyorum ama ingilterede yaklaşık 400 tl civarında idi.

Etiketler

tahaozak' Alıntı:
Buradaki fiyatını bilmiyorum ama ingilterede yaklaşık 400 tl civarında idi.

Ozaman orada daha uygun Almanya neredeyse 2 kati oluyor neyse baska sizin icin burdan yapabilecegimiz birsey olursa konu fark etmez herzaman buradayiz Taha bey selamlar

İkinci el RN 380 şanzıman araştırabilirsiz sevinirim. Çok önemli değil ama aklınızın bir ucunda olsun. Belki bir şekilde rastlarsınız. Ayrıca ilğinizede çok teşekkür ederim.

tahaozak' Alıntı:
İkinci el RN 380 şanzıman araştırabilirsiz sevinirim. Çok önemli değil ama aklınızın bir ucunda olsun. Belki bir şekilde rastlarsınız. Ayrıca ilğinizede çok teşekkür ederim.

Tamam Taha Bey ben bir arastirayim en kisa zamanda size bir cevap veririm.Estagfirullah tesekkur alacak kadar ne yaptik görevimiz herzaman elimizden gelenin fazlasiyla dostlarimizin, arladaslarimizin emrindeyiz. saygilar

Ceyhun

Ceyhum merhaba;

Gönderdiğin adresteki siteye baktım da, bu ne ya... Bu adamlar kafayı yemiş, bu fiyatlarla ürün satıyorlarsa hemen gelelim oraya bir mağaza açalım.

Acaip yüksek fiyatları.

sertem41' Alıntı:
Bende buraya bir türlü kendi çekimlerimi atamıyorum, bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Videoyu youtube,dailymotion vs. sitelere yükledikten sonra videonun linkini yanıt panosuna kopyala gönder. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Videoyu youtube,dailymotion vs. sitelere yükledikten sonra videonun linkini yanıt panosuna kopyala gönder. :smiley:

Bana artislik yapma... :smiley: Bizde biliyoruz o kadarını, hadi oralara yüklemeden buraya ilave et gel ondan sonra bana ders ver. GELMİİMM YANINA ŞİMDİ... :D :D :D

sertem41' Alıntı:
Ceyhum merhaba;

Gönderdiğin adresteki siteye baktım da, bu ne ya... Bu adamlar kafayı yemiş, bu fiyatlarla ürün satıyorlarsa hemen gelelim oraya bir mağaza açalım.

Acaip yüksek fiyatları.

Serhat Abi valla fiyatlar i ordan bakinca yüksek abi haklisiniz ama iste sonucta buraya göre ayarlanmis fiyatlar ee düsüncende cok mantikli ordan buraya parca getirip satmak lazim :smiley:

ceruto' Alıntı:
Türkiyedeki fiyatlari nekadar acaba bu dodiklerin abi

Ceyhun o konularda hiç merakım olmadı, Taha geldiğinde ona sorarız, o biliyordur. Benim öyle şeylerle işim olmaz... En azından şimdilik. ;)

Bunlardan Türkiye'de bulamadım. Gerçi sadece internet ilanlarından baktım. Firmalara telefon açıp sormadım

böyle güze resimler koyup beni çatlatmayın kardeşim ,zaten iki haftadır aracım yok eski resimlerle idare ediyorum :D [attachment=1]

DSC01053.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler