tahaozak' Alıntı:Buradaki fiyatını bilmiyorum ama ingilterede yaklaşık 400 tl civarında idi.
tahaozak' Alıntı:İkinci el RN 380 şanzıman araştırabilirsiz sevinirim. Çok önemli değil ama aklınızın bir ucunda olsun. Belki bir şekilde rastlarsınız. Ayrıca ilğinizede çok teşekkür ederim.
Videoyu youtube,dailymotion vs. sitelere yükledikten sonra videonun linkini yanıt panosuna kopyala gönder.sertem41' Alıntı:Bende buraya bir türlü kendi çekimlerimi atamıyorum, bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Assasin' Alıntı:Videoyu youtube,dailymotion vs. sitelere yükledikten sonra videonun linkini yanıt panosuna kopyala gönder.![]()
sertem41' Alıntı:Ceyhum merhaba;
Gönderdiğin adresteki siteye baktım da, bu ne ya... Bu adamlar kafayı yemiş, bu fiyatlarla ürün satıyorlarsa hemen gelelim oraya bir mağaza açalım.
Acaip yüksek fiyatları.
ceruto' Alıntı:Serhat Abi valla fiyatlar i ordan bakinca yüksek abi haklisiniz ama iste sonucta buraya göre ayarlanmis fiyatlar ee düsüncende cok mantikli ordan buraya parca getirip satmak lazim![]()
sertem41' Alıntı:Bana artislik yapma...Bizde biliyoruz o kadarını, hadi oralara yüklemeden buraya ilave et gel ondan sonra bana ders ver. GELMİİMM YANINA ŞİMDİ...
![]()
![]()
![]()
Assasin' Alıntı:
ceruto' Alıntı:Türkiyedeki fiyatlari nekadar acaba bu dodiklerin abi