Buda benim 3000 v6 Pajerom

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cetay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,596

cetay

WARNING!! DON'T FOLLOW ME ,YOU WON'T MAKE IT
Yer
Kayseri
Geçen hafta ilk sahibinden aldığım 93 model 133.000 km de pajerom değişime devam ediyor.

16112010088.jpg

16112010089.jpg

16112010090.jpg

16112010091.jpg

Etiketler
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom

Allah nazardan saklasın patlamaya hazır bomba gibi duruyor MAAŞALLAH ..

Güle güle kullanın Allah kazadan beladan uzak eylesin ..

Hayırlı olsun, kazasız belasız binin.

Bende aradım 3.5 veya 3.0 ama bulamadım düzgün bişey discovery 1 aldım, siz nerden buldunuz bunu :smiley:

Harika bir araç olmuş,özellikle dalgalı desenli renkler ve cama uzantıları çok yakışmış.
Bu arada ön plaka için yer planladınız mı acaba ?

Pajero bende bakmıştım ilk araştırmaya başladığım zamanlarda ama dediğiniz gibi temizi gerçekten az.Bende disco1 aldım kendi .apımda bişeyler yapmaya çalışacağım artık zamanla.

cok guzelmis masallah.. buarada kayseride misiniz, eger kayserideyseniz bekleriz gezilere..

özgen ünal' Alıntı:
Pajero bende bakmıştım ilk araştırmaya başladığım zamanlarda ama dediğiniz gibi temizi gerçekten az.Bende disco1 aldım kendi .apımda bişeyler yapmaya çalışacağım artık zamanla.

çok temiz 5 kapıları var ve ucuzlarda benim işime 3 kapılısı yarardı, onlarda az oldukları için temizleri çok kıymete binmiş, temiz olmayanıda türkiye şartlarında zor.

Tekrar hayırlı olsun :smiley:

Aracın kaplamasında ne kullandınız ve kaça maloldu? bende reklam folyosu kaplamayı düşünüyorum ucuz maliyetli diye.

Tempus' Alıntı:
çok temiz 5 kapıları var ve ucuzlarda benim işime 3 kapılısı yarardı, onlarda az oldukları için temizleri çok kıymete binmiş, temiz olmayanıda türkiye şartlarında zor.

Tekrar hayırlı olsun :smiley:

Tamer'in sayesinde bende sana hayırlı olsun diyeyim,iyi günlerde bin herzaman.

Tempus' Alıntı:

Bende aradım 3.5 veya 3.0 ama bulamadım düzgün bişey discovery 1 aldım, siz nerden buldunuz bunu :smiley:

hayırlı olsun kursat, yine 35" olacak degil mi?

omergin' Alıntı:
hayırlı olsun kursat, yine 35" olacak degil mi?

Saolasın 33 kesinde 35 bütçeye bakıcak :smiley: Japon diilki bu hemen 35 takamıyorsun saplıklı bir araba olsun diye:smiley:

Fantastic Light' Alıntı:
Allah nazardan saklasın patlamaya hazır bomba gibi duruyor MAAŞALLAH ..

Güle güle kullanın Allah kazadan beladan uzak eylesin ..
Teşekkür ederim Turgay Bey, Allah hepimizi kazadan beladan korusun

Tempus' Alıntı:

Teşekkür ederim Kürşat Bey,
Hemen hemen 1 yıldır arıyordum temiz araç bu aracı bana İLFER oto ilyas abim buldu.İlk sahibinden 70 yaşlarında amcadan aldık kendisi sadece tekne çekmek için almış 93 yılında daha arazi vitesine bile takmamış:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR