KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İlk mesajımda da bahsettiğim uzun aramalar sonunda aldığım aracım birkaç fotoyu paylaşmak istedim..300 tdi.. rn 380 şanzuman 2" yükseltme kiti.vinç,Ön diff ayırıcı(4x4-4x2 ) çok fena mutluyum..Atölyemizde ön panel yeniden tasarlanacak discovery elekt. koltuk ve otomatik şanzuman takılacak..
Series lerdeki gibi hub sistemi. Önleri tamamen boşa çıkartıyor araç 4x2 oluyor. Bir depoda 15 lt. gibi yakıt tasarrufu varmış.
Tabi araç sahibi Arif bey daha detaylı bilgi verecektir.
Series lerdeki gibi teker göbeğinde Manuel kilit sistemi. Ama Hüseyin usta nın söylemesi parça şanzuman içinde. Yani hareketi şafta aktarmadan kesiyor. ?? Bundan sonrası bende kafa karışıklığı yaratıyor. Kullananlar daha iyi bilgi verecektir.
Dezavantajı bence ; avare şaft aracı yokuş aşağı birden salabilir yada rampada durup kilit açacak vakit olmayabilir. (Yorumum sistemi kötülemek amaçlı değil kullanmadığım için sadece fikir yürütüyorum)
Saygılar
4x2 moduna dediğiniz gibi ön hub sistemi,teker göbeğindeki kapağın altında on/off şeklinde bir düğme ile yapılıyor..hareketi ön şafttan kesiyor asıl mekanizma sanırım şanzımanda,bağlantısı var-diff içinde..4x2 modunda sessiz daha seri davranıyor,tabiki yakıt ciddi oranda farkediyor.Araç 4x2 modunda normal otomobil gibi tepki veriyor..sistemin maliyeti 500-750 $ civarıymış ama net bilmiyorum sorar size bilgi veririm. Otomatik vites discovery I'inki olacak tam uyum sağlıyormuş..Hüseyin usta uygulamayı yapacak inşallah..Türkiye deki 3. otomatik def olacak..orta konsol vites kollarının olduğu yer yükseltiliyor.yeni tasarlayacağımız ön gögüsle birlikte araçın konsolu sanırım Rr sportlar gibi olacak.büyük ekran cd çalar ve navigasyonla birlikte kalorifer çıkışlarını yine orta gögüsten vereceğiz ızgaralar hazır.İnsan araca baktıkça bişeyler yapmak istiyor ya)