diferansiyel olmasa olur hatta motor olmasada olur.hatta motorada gerek yok.arka iki tekerin arasına bir mil milin üzerine bi dişli zrzyz zincir ayak boşluğuna bi çark ikide pedal.bide yaradan kuvvet
Yok motor koyacam da motor yok elimde birtane var oda 60 beygir araba motoru ;D varsa elinde motorsiklet motoru olan uygun fiyattan kapatsak ya la 30 40 beygir arası bişi ??? : ;D
babama sordum 55 beygirmiş onun motoru internetten bulduğum resimleri bu resimdekinden elimdeki yalnız trafikten sorunu varmış o yüzden buggymi bu arabanın motordan yapabilirim ;D
Aslında beygir den daha önemlisi aktarma yani difransiyel değerleri. Diğer konuda güç/ağırlık oranı bence 55HP güzel bir difransiyelle Rock Buggy çok güzel olur.
eski ford m lerin motorundanmi tork egrisi inşallah dusuk devirlerdedir. benim ilk motor oyleydı ıkınıcısı yuksek devirde veriyor torku o pek iyi olmuyor.
Herkese merhaba. En sonunda motor elime ulaştı. Şu an çalıştığım fabrikanın bir köşesinde monte edileceği günü bekliyor. Motoru aldığım Ömer Karaali'ye buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kendisi ayrıca marş motoru ve pedal takımı da göndereceğini söyledi. Böylece bu dertlerime de derman olacak.
Bir süre iş sebebi ile şehir dışında olacağımdan ve ondan sonraki hafta da Bursa'da av fuarına gideceğimden bizim iş yine uzadı. Oooof off