Dün Selçuk Bey'i çiftliğğnde ziyaret ettim. Sağolsun kendisi ve komşusu Ahmet Bey yapmış oldukları buggyleri gösterdiler. Tekrar teşekür ederim kendilerine. Bu ziyarette çektiğim fotoğraflar aşağıdadır. Selçuk Bey'in yarıştığı buggyide inceledik ve fotoğrafladık.
Bunlar Selçuk ve Ahmet Bey'lerin araçları. Ve değişik değişik motor uygulamaları mevcut. Benimkinde maalesef halen bir motor yok. Hattta şanzumanda yok. Ve hatta arka takım komple yok.
bmw motosiklet motoru koymaya niyetiniz vardı araştırdınızmı. özellikle polis motorlarından bulabilirsiniz. K75 - K1100 bunlarda işinizi görebilir. illa R serisi boxer motorlar yerine kullanıla bilir.
Motorsiklet motorlarından şimdilik vazgeçtim. Şu andaki plan vw şanzumanı ve arka yürüyen aksamı kullanmak.
Ama motor halen kesin değil. Şeytan diyor koy bir 454 V8. Burun havada havada gez. Ağırlıktan bir daha da yere inmez zaten ;D ;D ;D
Ama geri vitesi olmayacak. Ve şu da önemli ki bu aracı zorlayacağım. Bu da şu demek ki kesinlikle tekrar bakım gerektirecek. Burada bazı arkadaşların daha önce önerdiği fakat benim yeni kafama yatan vw şanzumanı bu konuda çok kullanışlı. Piyasada kendisinden ve parçalarından bolca var. Ayrıca motor konusunda da çeşitli fantazilere gidebilirim.
ww şanzımanı dogru bir secim aslında ww arka düzenine yeni sistem pasatların şanzıman ve 1.8 turbo 150 bg makinasını kulana bilsen enfes bir alet cıkar meydana turboyuda bir miktar büyüttünmü makina 200BG arka düzenide 74 ww ninkini kullanacan poryalarına yeni sistem aks lar oluyor