KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ön tampon altındaki fazlalık gördüğüm plastik eteği ve çamurluk ağızlarının köşelerini kestim aracım dahada yüksek görünüm aldı birde alta muhafaza taktım bu gün yarın yeni halinin fotolarını koyarım artık böyle değilll [attachment=1]
radyötör deki ufak bi kaçak için söküdük lakin sökmüşken bi anjiyo uygulaması yapak dedik ve radyötörü şişlettik
şindi damarlarında taze antifiriz daha rahat dolaşan bi makine oldu gençleşdi sanki
Arka diferansiyel kapağım delinmiş onu kaynak ettirdim.. ;D Böylece aylar sonra buraya birşeyler yazmış oldum.. Bekleyenlere müjde olsun.. Hasan hardtop çok güzel olmuş. Kilitlenebilir bir cj nin oldu artık ;D
üzerindeki 225 60 15 bridgestone potenzalar çıkartılıp Erhan Alkaya'nın Vitaraya takıldı ben ondaki sıfır BF Goodrich 215 75 15 AT lastikleri taktım süper durdu. Erhan Bey bana haftaya Halepten 195 80 15 AT (Markasını ben de bilmiyorum gelince yazarım) lastikler alıp gelecek.
kazasız belasız çatalcadan ormanlıya uzanan 2 araç bi gezi daha yaptık çamura öylesine doydukki anlatılamaz sıkı kanallı bol sel hasarlı dereyatakları bol çamur karadenize nazır eşşiz yiyenbilir sefası ve ve evimize geldik yorgun ama unutulmaz bi bazarı daha kara uşakla kazasız belasız kapattık
Arka diferansiyel kapağım delinmiş onu kaynak ettirdim.. ;D Böylece aylar sonra buraya birşeyler yazmış oldum.. Bekleyenlere müjde olsun.. Hasan hardtop çok güzel olmuş. Kilitlenebilir bir cj nin oldu artık ;D