KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
onu gordum hasancgm boyanmıs fotografından bahsetmıstım kapılarını falan boyatacagım demıstınya ve guncel foto olsa daha makbul olur hasancgm ;D
İkay abi bir arka sayfa lütfen....
[/quote]
onu gordum hasancgm boyanmıs fotografından bahsetmıstım kapılarını falan boyatacagım demıstınya ve guncel foto olsa daha makbul olur hasancgm ;D
İkay abi bir arka sayfa lütfen....
Benim arka kovan diğer cjlerden 4 cm geride. Malum 4" yükseltme değişen şanzıman şaft mesafesi çok kısa diye açıyı halledebilmek adına geriye kaydırdık. O zamanda aşırı zıplamalarda benzindeposu muhafazasıyla temas oluşuyor. zamanla aşınmadan delinmiş. Çok sık rastlanır bir durum değil tabi.. ;D genelde ön diff kapağı çarpmalardan delinir..
arabanın içi dışı ve altı yıkandı alttan bir kamyona yakın çamur çıktı ayrıca disklerle balataların arasına çamur dolmuştu tekerler söküldü çamurlar temizlendi ve bu işlemler yaklaşık yarım gün sürdü
pazargününden kalan çamurları yıkattıkk samimi söylüyorum 1.5 el arabası çamur çıkdı yıkamacı abi bidaha gelme mümkünse senin paran lazımdeyil dedi bana ama pırıl pırıl oldu cj siyahmış oysaki ben kahve rengine alışmışdım
pazargününden kalan çamurları yıkattıkk samimi söylüyorum 1.5 el arabası çamur çıkdı yıkamacı abi bidaha gelme mümkünse senin paran lazımdeyil dedi bana ama pırıl pırıl oldu cj siyahmış oysaki ben kahve rengine alışmışdım
Böyle çok çamurlu 4x4 kaç yıkıyorlar? Ben sadece diş yıkama 10 -15 tl veriyorum 5 de bahsis. ki birdaha yıkatabileyım ;D
Sizlerde durum nasıl? fiyat yer