KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gergi kollarının lastikleri bitmiş, ön arka yenileriyle değişti, elektrikçide ince işleri vardı onlar halloldu, ne kadar kolay söyledim, halbuki sabahtan beri sanayideyim :
Öndekiler gelmedi, arkalarda birtpartın dı mavi poşetten çıktı. Büyük üçgen şeklinde takma yeri olanlar var ya.. Önleride mecburen çıkma takmak zorunda kaldık, çıkanlar paramparça olmuş, onları da en kısa zamanda tekrar sipariş edeceğim...
Yeni aldığım Powermaster XS marşımı taktım.Benzin hortumlarımı değiştirdim, benzin filtremi değiştirdim. Yeni egzozumu aldım onu da yarın taktıracam. (Jeep CJ7)
Yeni aldığım Powermaster XS marşımı taktım.Benzin hortumlarımı değiştirdim, benzin filtremi değiştirdim. Yeni egzozumu aldım onu da yarın taktıracam. (Jeep CJ7)
şöle okudukça aklıma tv de seyrettiğimiz kiliselerdeki günah çıkarma odası gibi olmuş burası,,,herkez ne güzel guzu guzu sölüyo şunu yaptım bunu yaptım diye...
Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim
Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim