KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
son 1 haftanın özeti:
yukseltme kiti geldi ve taktık
onceden taktıgım warn tamponların on grillini ve vinc tablasını taktık
sırada
vinç
elektronik ateşleme
yukseltmeden dolayı cıkan kasıntı sorunun cözümü
geniş offsetli jant yada iyi bir flanş takımı ile iz aralıgını genişletme işlemleri var
Bu Konuyu bir kereliğine "Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?" olarak değilde "Bugün Arazi Aracınızla Ne Yaptınız?" olarak değiştirerek cevap veriyorum
Ben 17 yaşındayım Adım Eren Henüz Ehliyetim Yok, 97 Model Sportage 4x4 aracımız var, hep yollarda alıştırma falan yaptım bu güne kadar hep kendimi ehliyet gününe hazırladım bu gün ilk defa Off Road deneyimini kendim sürücü olarak yaşadım babamla kar yağışını kontrol için dağa gittiğimizde aracı bana verdi ve 4x4'te arazide araç kullandım, belki biraz falza batırdım ve yıprattım ancak bu deneyim gerçekten süperdi, hep buradan off road'ı ve siteyi takip edip, hep yan koltukta oturmuştum, bu gün bu zevkin ap ayrı birşey olduğunu öğrendim artık sizleri daha iyi anlıyorum Saygılar...
motor .şanzıman defransiyel yağlarını fillitrelerini fren hortumlarını ve borularını değiştirdim komple yağlamasını yaptım ve yıkayıp yerine çektim ve en önemlisi insanın bir cj si olması onunla ufak tefek dahi olsa uğraşması bambaşka bişey olduğunu öğrendim
öntakımdan korktuğum kadar arıza çıkmadı idare edermiş biraz daha,balatadalarında daha yolu varmış sevindim,
lpg ye ayar yaptırdım ustalar her ne kadar enjektörleri değişelim diye ısrar etselerde bi ayarla hallettik şimdilik geçişte sıkıntı yok,
cmt lpg için bırakmıştım.Bu gün almaya gittim.
yerinden zor kalktı.Kızdım bıraktım.yarın yine gidicem almaya.Karbüratörlü sistemlerde 15-20 sene öncesiyle aynı yerde herifler bantlamalar falan sinirimi bozdu.
yerinden çıkan arka tampon takıldı, ön difransiyel koruma takıldı, şanzuman ranyatöründeki sızıntı leğimlendi hazır el değmişlen bunu şanzumana bağlayan borular değişti.