Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 461,404
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

bu aralar sadece arabama lpg ve tavan bagajında eksik kalan baltayı alabildim

Etiketler

Geçen hafta Defenderla çamur içinde gizlemiş kayaya çarpıp ön diff karpuzunu yardım, 2 gün sonra tesadüfen farkettim, ön diff in içi değişti.

Neden diff muhafazası kullanılmasının gerektiğini öğrendim.

Yavuz abi o kadar şiddetli çarpmaya dayanabilir mi ki dif koruması??? Bu arada geçmiş olsun...

sword7' Alıntı:
Yavuz abi o kadar şiddetli çarpmaya dayanabilir mi ki dif koruması??? Bu arada geçmiş olsun...

Muhafaza kesinlikle orjialinden çok daha sağlam, karpuzun ön yüzeyi 1,5-2 mm lik saç, çok kolay yarılıyor ben farketmedim bile yarıldığını.

Benim için çok sorun olmadı hatayı bulduktan 2 saat sonra araç tekrar yoldaydı, Diğer defenderin 2 diff inede kilit takıldığı için iki oradan Disconun arkaya kilit takıldığı için bir diff te oradan yedek parça olarak bekliyordu.

Benim sadece ön difte var koruma, arkayada takayım dedim ama bulamadım korumayı. Gerçekten önemli demek korumalar, arkayada almak gerekli en kısa zamanda...

Araç 1998 Vitara JLX;
Triger kayış ve seti, diğer kayışlar, motorun ön tarafındaki keçeler değişti. Radyatör şişlenerek temizlendi.

karbüratör arızası nihayet giderildi...direksiyon değişti....vizeye hazır yarın vize..

yavuz-çelikel' Alıntı:
ne varmış karbüratörde ??? ???

karbüratörde hata yok yavuz abiii ustada varmış hata karbüratörü değiştirdik olmadı ustayı değiştiirdik oldu ;D ;D ;D

aman soırun olmasında. benim aracada lpg bağlandı.akşam tel açtı lpg ci bitti diye.Sabah gelirim dedim. bakalım hayırlısıyla sabah . yanlı şu bantlamalar falan midemi bulandırdı acayip.

vize tamam yanlız kocaoğlan vizeden önce frenler test edilirken benzini bitirmiş ;D ;D

lpg tamam bant yok
35 likler geldi yavuz la.Takmaya çalııştık olmadı. ;D ;D
yükseltmek gerekiyor ;D ;D

chip tuning, EGR iptal, şimdide orta susturucu iptal

Buğün pajeromun arka makaslar sökülüp yenide kavis verilip toplandı arka taraf 8 cm yükseldi.