KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende yeni söktürdüm ama hemen taktıracam lpg yı ....bugün şase numarasınıda nihayet bulduk.herşey tamamlandı aracı üzerime aldım nihayet...ayrıca şanzumandan karbüratöre çıkan boru çıkmış onu taktım aracın yüksek devirde vites atmasıda bitti...
bende yeni söktürdüm ama hemen taktıracam lpg yı ....bugün şase numarasınıda nihayet bulduk.herşey tamamlandı aracı üzerime aldım nihayet...ayrıca şanzumandan karbürataöre çıkan boro çıkmış onu taktım aracın yüksek devirde vites atmasıda bitti...
Lpg arızası üzerine aracı sözde usta denen biryere götürdük o usta aracı bilgisayara bağladı ve lpg enjektörlerinin değişmesi gerektiğini söyledi ve fiyat olarak 600tl dedi. başka sistem takalım dedi oda 900 tl.
Durumu internet aracılığı ile başka bir ustaya danıştım o kadar tutmaz dedi başka marka enjektörde olur dedi oda 100tl filan tutar dedi. aracı ustaya götürdük Usta araca baktı enjektörlerde birşey yok sadece ayar istiyor dedi. onun bilgisayarında bizim sistemin programı olmayıca aracı başka şehire götürdük ve ayarı yaptırdık düzeldi gibi birşey.