KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayırlı olsun ömer bey.
Bugün arazi aracıma sabah işe gelirken antreman yaptırdım.
Yaptığım yükseltmenin sonucunu denedim .Hayvan gibi olmuş. ;D ;D ;D
Egzost borusuna ön şaft vuruyor onu tespit ettim.
hayırlı olsun ömer bey.
Bugün arazi aracıma sabah işe gelirken antreman yaptırdım.
Yaptığım yükseltmenin sonucunu denedim .Hayvan gibi olmuş. ;D ;D ;D
Egzost borusuna ön şaft vuruyor onu tespit ettim.
Bu gün darmadağın olmuş Salıncak Burç Takımını değiştirdim elim değmişken de Denge Kolu Burcu kolu da bundan nasibini aldı daha önceki lastik burçlar çok hoşuma gitmemişti ve performans tipi bu ürünleri tavsiye etti Ulus Otomotiv bende tecrübelerine güvendim sağolsunlar Ulus Otomotiv Ünal ve Mustafa Beylerin yakın ilgi ve alakasını da gördüm parçaları dün sipariş ettim bu sabah Ankarada elimde idi resimlerde aşağıda bu arada onların da Sahibinden.Com daki Sanal Mağzaları Hayırlı Olsun
kartepeye çıktım bütün karlar erimiş yaw otel sırf zararda bütün yolları trafiğe açmışlar,otelin içinden arkalara kadar gittim ve sonunda derinliğini bilemedeğim kara saplandım.etrafta kimsecikler olmayınca ve çıkamayınca yolcularım tırstı, 4L ye alıp balçık kardan tam gaz çıktım. Şikayetçiyim Kartepe oteline girişte otomobillere 5TL. büyük araç tabir edilen araçlara(benimki de büyük araç sınıfına giriyormuş) 10TL. makbuz kesiyorlar. Ayıp...
Pazar günü pajero dört çekerden iki çekere düştü ön akslar mefta :'( :'( şimdi ilyas ustada serum takıldı akşama 4x4 çamura devammmmmmmm ;D ;D ;D ;D ;D