KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benzinlilerde varmı bilmiyorum ama dizel defenderlerde arkada eksozun bitiminde çamurluğun içinde cahillll (arazide yaptığın hareketlerden dolayı titreşimden meydana gelen şase üzerinde biriken demir tozunu süzer ;D ;D ;D ;D)
benzinlilerde varmı bilmiyorum ama dizel defenderlerde arkada eksozun bitiminde çamurluğun içinde cahillll (arazide yaptığın hareketlerden dolayı titreşimden meydana gelen şase üzerinde biriken demir tozunu süzer ;D ;D ;D ;D)
aracıı aldığım 1,5 ay içinde yaptığım işlemler sırasıyla;
tavana 1,5 mm lik alüminyum çeta döşenmesi, muhtelif stickerlerın yaptırılması, merkezi kilit, cam filmi, ön koltuk sünger takviyesi, tmax 3 tonluk kriko sepete kaynattırdığım yerlere kelebek somunla yerleştirdik, çalınma riski mevcut. bu nedenle orta bölüme asma kilitte alacağım. yeni öneriler olursa bilgi almak isterim.
çalışma öncesi son fotosu
buji ve buji kablolarım geldi.5 adet buji yanıltmasın
motor yağını değiştirdim ve motorsilk eklettirdim. tuzlu oldu gibi ama temiz oldu
Resmi kurumlarda kullanılan Defenderlerin (Dizel) bakım talimatına göre, haftalık bakımlarda şase filtresinin temizlenmesi gerekir. Kontrol eden olmazsa, sürücüler de pek oralı olmaz(Genelde İhmal Edilir.) Selamlar.
Resmi kurumlarda kullanılan Defenderlerin (Dizel) bakım talimatına göre, haftalık bakımlarda şase filtresinin temizlenmesi gerekir. Kontrol eden olmazsa, sürücüler de pek oralı olmaz(Genelde İhmal Edilir.) Selamlar.
Bugün 2004 model grand vitaram ile muayene istasyonundan sorunsuz dertsiz tasasız geçtik. Bir tek katalitik konvertörden korkuyordum. Ustam 'senin katalitik konvertörü boşaltmışlar. farkederlerse bela olabilir' demişti. Neyse ki hiç birşey olmadı. 2 sene rahatım artık