e iki tanesi fazla geliyodu bide Range Rover var ikiside külfet oluyodu birini yolladık : ) ama çokta güzel keyifli anıların geçti bu arabada yinede satarken gözlerim dolmadı değil. : ((
birisi benim krom kaplı sibop kapaklarını beğenip (ç)almış , anında farkettim ama bir lastikçide durup da kapak takmadım. Sağ ön sibop kaçırıyormuş akşam lastik inmiş değiştirip akşam 8 de en az 6 tane lastikçi gezdim hepsi de kapalı, telefonu yazanları aradım gelmedi, sabah 10 30 da 3 lastikçi gezdim yine kapalıydılar 4. yü dükkan önünde 10 dakika bekledikten sonra teşrifiyle buldum. Sibop değişti siz siz olun krom süslü pırıl pırıl sibop kapağı takmayın lastikçi ararken yapılan 50 km yolda yakılan yakıtı geçtik rezillik diz boyu
dün ben kaportacı sormaya gittim bizim ekipten arkadaşa hocam bu şekilde gidersen seni dükkana almazlar dedi dükkandaki makinayla 15 dakika çamur döktüler yere
bir el arabasını doldurmazdı ama kürekle atacak kadar çoktu
dodik ve şnorkel siparişi verdim .port bagaj için kazma,kürek ve balta aldım.telefon geldi bikaç kez ne yaptığımı söyledim.
Ne o arabaya çok masraf ettin şimdide paran bitti ameleliğemi başlayacaksın sözlerine muhatap oldum.yeni 16 jant bakmaya başladım 15x8 jant bulamayınca
dodik ve şnorkel siparişi verdim .port bagaj için kazma,kürek ve balta aldım.telefon geldi bikaç kez ne yaptığımı söyledim.
Ne o arabaya çok masraf ettin şimdide paran bitti ameleliğemi başlayacaksın sözlerine muhatap oldum.yeni 16 jant bakmaya başladım 15x8 jant bulamayınca
hüseyin bey merhabalar, bende aracıma dodik yaptırmak istiyorum,acaba aracınızın markası nedir? vitara ise nerden ve kaça yaptırıyorsunuz, şekli şemali nasıldır acaba.
teşekkürler
hüseyin bey merhabalar, bende aracıma dodik yaptırmak istiyorum,acaba aracınızın markası nedir? vitara ise nerden ve kaça yaptırıyorsunuz, şekli şemali nasıldır acaba.
teşekkürler
kartal sanayının hemen yan tarafında sanayıde eyup usta var croke dodıklerını ve on sperlıgını suzukılerede uygun seklıyle kalıbını dokmus cok sık durdugunu soyledıler ıstersen bır gorus yardımcı olur 05377210040 eyup usta
teşekkürler