Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,892

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

180 000 bakımına girdi, standart bakımlar yapıldı, rot başları, ön takım ve fren balatalarının kontrolleri yapılacak gerekirse değişecek ama mustafa ustanın dükkanın biraz sakinlemesi lazım onu bekliyoruz

iç dış alt motor yıkama yapıldı mt lastiklere geçildi at ler depoya kaldırıldı yağmurlar başladı

265x75x16 BF Goodrich A/T ler takıldı.

[attachment=1]

[attachment=2]

Merhaba Turgay Bey

SIze bir sorum olacak,polyürea kaplama hakkinda,ben de aracima bunu düsünüyorum,,jeep imi pick up a dönüstürdüm,arka yükleme yerine ve ön tabana düsünüyorum,arac bir ciftlikte her türlü islere kullanilacak ,bu tür kaplama benim ihtiyacima cevap verirmi ,siz memnunmusunuz, yada yasadiginiz tecrübeleri benim le paylasirmisiniz?.selamlar

Merhaba Muzaffer Bey,

Bence hiç düşünmeden yaptırın, kasa içerisine o kadar ağır hatta bazen köşeli sert metaller yüklememe rağmen kaplamada herhangi bir bozulma olmadı. Yalnız biraz fazla kir tutuyor bilginiz olsun.

Ön taban için ise, kasaya yapılacak uygulamaya nazaran daha ince kaplama yapılırsa çok daha iyi olacaktır. Kullanılan sıvı içerisinde kaymayı önlemesi için kullanılan partiküller var, eğer bunların daha ufak tanecikli olanı uygulanırsa hem kir tutma hemde görünüş açısından çok daha uygun olur.

Merhaba Turgut Bey

Bilginizi ve tecrübenizi benimle paylastiginiz icin tesekkür ederim,ben almanya da yasadigimdan belki türkiyede arastirma yapmak icin zamanim olmayabilir.su an bir ayligina türkiyedeyim(ordu-Fatsa)bu yüzden bir iki sorum daha olacak.

1.Bu kaplamayi her boyaci yapabilirmi?

2.Bu tür kaplamanin türkiyede özel bir ismi varmi?

Eger arabamin yapilisini görmek isterseniz asagidaki link ebakabilirsiniz,görüs ve tavsiyelerinize acigim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88428.0

tentesini söktüm, 350 tl'lik oto teybi söktürüp, 40 tl lik yenisini taktırdım. rahat ettim.