Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 461,631
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Hiç el atmadığım arazi şanzımanımda (dana300) problem çıktı. 4H veya 4L ile yol alırken arkalar bir çalışıyor bir bırakıyor. Araziden sadece ön çekerle çıktım. 2H bile çalışmıyor (arkalar) . Şanzımanı açtırmak farz oldu herhalde.

Etiketler

Muratcım geçmiş olsun.

Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.

Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.

hıluxun arka difransiyel keçesinden yag kaçagı vardı söküp degiştirdim difransiyel havalandırma deliklerini boruyla yukarıya kadar uzattım yaglarını degiştim

Jeep34' Alıntı:
Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.

evet bunlar ikinci takım. Diğer ikisi yolda düştü hep üzerinden geçtim Birde çamura ilk giren yerde duruyorlar. Gece olunca zaten çamur oldukları için fazla işe yaramıyor. Ama krom tamponda bulunan iki delik benim canımı sıkıyor. Zaten taklit KC aldım. Kırılırsa az üzüleyim diye..

jeep' Alıntı:
Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.

çok yakışıklı olmuş...
renk uyumuda güzel hani

zaten hastayım bu cj lere uğur beyin, orkunun ve sizinkini görünce hastalığım daha artıyor

Hayırlısı olsun Goktug Bey çok yakışmış

Ön küpeler elden geçti teflon burçlar yapıldı, ön makas kuleleri güçlendirildi bayrak atıldı.
Dana44'leri hiç açmamıştık, yürüyen CJ'den (esasında yatan yürüyen ) CJ'den aldığımız için direk takmıştık. Kovanda yağ verince, arka 44'ü komple dağıttık, kilidi taktık, arka balatalar,fren merkezleri açılmışken sıfırladık... bu arada kurma kolları ıvır zıvır diff limitörleri bitiyor.... bitiyor... bitiyor ...

Orkun Allah kolaylık versin araca biraz daha ekleme yaparsan artık itfaye merdiveni ile çıklacak hale gelir sanırım. Yeter abi dur artık sahil yolunda 1 km'den görünüyorsun Şaka biryana maşşallah demek lazım...

orkun bu kadarıda fazla artık

daha ne olacak bu araç yahuu...

26 ekimdeki geziye gelmiyor musun?

aracı yakından görmek isterim...

sana daha yapacağın ekstrem değişiklerde kolay gelsin...

26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D

Jeepcj7' Alıntı:
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D

37 yi taşıyan 39.5 u da taşır. Bence değişebilir. 37 leri de bana satarsın