KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hiç el atmadığım arazi şanzımanımda (dana300) problem çıktı. 4H veya 4L ile yol alırken arkalar bir çalışıyor bir bırakıyor. Araziden sadece ön çekerle çıktım. 2H bile çalışmıyor (arkalar) . Şanzımanı açtırmak farz oldu herhalde.
Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.
Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.
Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.
evet bunlar ikinci takım. Diğer ikisi yolda düştü hep üzerinden geçtim Birde çamura ilk giren yerde duruyorlar. Gece olunca zaten çamur oldukları için fazla işe yaramıyor. Ama krom tamponda bulunan iki delik benim canımı sıkıyor. Zaten taklit KC aldım. Kırılırsa az üzüleyim diye..
Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.
Orkun Allah kolaylık versin araca biraz daha ekleme yaparsan artık itfaye merdiveni ile çıklacak hale gelir sanırım. Yeter abi dur artık sahil yolunda 1 km'den görünüyorsun Şaka biryana maşşallah demek lazım...
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D