KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D
Abi sen bigfood olma yolunda ilerliyorsun, artık arazi aracı katogorisinden çıkmak üzeresin haberin olsun..
Daha ilerleyip lastik filan büyütürsen, seni kamyom veya öbüs,tank,ZPT vs katogorisine alıcaz haberim ola
Ayıp yaa burada lastigi 30 inç olan var olmayan var
;D ;D ;D
yok arazi araçlarının sınırını geçmicem .... 2 gecedir 12'ye kadar sanayide çalışıyorum valla... yoruldum... bit artık bit diye uğraşırken, süreklide birşeyler ekliyoruz bitmiyor ;D ;D ;D
35 lerin yanında 30 luklar nasıl çocuk gibi duruyosa
takabilmek için harcanan gecenin gündüzün sayısı belli olmayan 37'' ler de 54'' in yanıda çocuk gibi kalıyor
(yani kalır heralde daha 54'' ile 37'' yan yana göremedim ;D ;D
ya birde sorun 54 e göre jant. 15 janta ne kadar ilave destek atılmalı ki lastik janttan çıkmasın. Resimde görülen jant bence süs için. Arazide bir işe yaramaz. Sanıyorum aşağıdaki resimdeki gibi bir şey olması gerekiyor.
Bu arada 54 ler için reo dingilin ağırlığı sanırım 1 tonu bulur. Reolar en az 15 tonluk makineler. Unimog bile bu işin içinden çıkmaz gibi geliyor. Cj nin 54 lük rüyası bence rüyadan ileri gidemez gibi. Ama 35 bogger üstelik paralel desenli olanlar gerçekten rüya gibi..
Yukardakiler süs değil, Beadlock.. düşük havada büyük lastik kullanırken yanaklar janttan çıkmasın diye yapılan 3-4 sistemden biri...
Reo dingilli CJ lere bir örnek
Ben üst resimde kibar bayanın sunduğu 54 lerin takıldığı jant için süs demiştim.
Peki bu lastikleri bu aksları nasıl bir motor ve şanzıman kombinasyonu çevirecek. Birde şaft açısı problemi filan yok. Reo aksının genişliğide kısaltılmış gibi. Alttaki resimde ki reo nun aksları mı acaba?