KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sabah erkenden biten muayeneyi yeniledim ( 2 yıllık )... direksiyon ağırlaşmaya başlamışdı , sorun büyüyüp baş ağrıtmadan direksiyon pompasını değiştirmeye karar verdim... direksiyon pamuk gibi oldu...
offroad oyunlarından sonra içi atom bombası patlamış gibi... dışı çamur içinde çıkartma dolu... ben iş seyahatine gidiyorum... sadece baktım ve kaçtım... resim çekmekten utandım valla... herkesin aracının içi bu kadar dağınık mı oluyor geziden sonra...
Bugun ön diff e ne olduğunu bilmediğim bir kilit takılıyor. Resmi aşağıda. Bilen varsa bana söylesin, bu kilit nedir ne değildir. Takıp deneyeceğim hoşuma giderse devam.. ön aks 4 cm ileri alınıyor. karbüratör yeniden elden geçecek. Şanzıman arazi vites kolu yapılacak. Yeni vincim takıldı. warn 9000i, bitmiyor..
göktuğ hocam senin araba lego misali yine dağıldı ya
size helalinden bir unimog alsak da rahat etseniz ennihayetinde sizin jeep unimog kabiliyetinde bir şey olacak sanırım
Hocam zaten CJ lerin en sevdiğim yönü burada lego gibi, amerikan diğer araçların kökenleri aynı olduğu için, modifiye seçeneğin çok fazla yani enter kamyonetin şanzımanını alıyorsun cj ye atabiliyorsun. Motor üzerindeki volant muhafaza delikleri bile aynı. BUndan güzel ne olabilir.